Tuorein sisältö

Oikeus päätti: Porsche ei ole vastuussa Paul Walkerin kuolemasta

06.04.2016 klo 13.37 | Luettu: 2126 kertaa | Teksti: Toimitus

Kuva: Bang Showbiz

Fast&Furious-tähti Paul Walker ja hänen ystävänsä Roger Rodas kuolivat marraskuussa 2013, kun Rodasin ohjaama Porsche Carrera GT syttyi törmäyksen jälkeen palamaan. Rodasin leski Kristine nosti asiasta oikeusjutun Porschea vastaan, väittäen että auton jousitus rikkoutui ennen onnettomuutta ja että auton turvakehikko ja polttoainekenno eivät toimineet suunnitellulla tavalla.

Tuomari Philip S. Gutierrez totesi päätöksessään, ettei näyttöä väitteiden tueksi ole. Rodasin kuoleman aiheuttaneet vammat syntyivät matkustajien törmätessä toisiinsa auton sisällä, eikä turvakehikko olisi voinut estää tätä.

Asia ei kuitenkaan todennäköisesti jää tähän, sillä meneillään on vielä toinen, Paul Walkerin tyttären Meadow'n Porschea vastaan ajama juttu. Sen mukaan Walker oli hengissä vielä itse törmäyksen jälkeen, mutta sai surmansa sen jälkeen syttyneessä tulipalossa. Syytteen mukaan tämä johtui ajoneuvon vioista.

Los Angelesin poliisin ja Kalifornian maantiepoliisin tutkimuksissa onnettomuuden syyksi on aiemmin määritetty ylinopeus. Walkerin ja Rodasin auton nopeus oli törmäyshetkellä noin 150 km/h. Tien nopeusrajoitus oli 70 km/h.

Porsche Carrera GT. Kuva: Michael Price


(Bang Showbiz)

V2.fi | Toimitus
< Kun "lohikäärmeiden ... Unimaailmasta löytyy... >

Keskustelut (1 viestiä)

Cubisti

07.04.2016 klo 13.41 4 tykkää tästä

Aja 150 km/h seinään ja kuolemansyy on autovalmistajan.

Selevä.

Luonnonvalintaa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova