Tuorein sisältö

Tom Hiddlestonista halutaan uusi James Bond, vaikkei hän edes tiedä miksi

07.04.2016 klo 11.00 | Luettu: 2901 kertaa | Teksti: Toimitus

Kuva: Bang Showbiz

Muun muassa Lokia näytellyt Tom Hiddleston on kovassa nosteessa uudeksi James Bondiksi. Hiddleston (35) ei ymmärrä, mistä idea on saanut alkunsa, ja toivoisi että huhut jo vaimenisivat. Hän ei ole nimittäin puhunut asiasta kenenkään Bond-filmien kanssa tekemisissä olevan kanssa.

"Alkaa olla jo outoa vastata päivittäin kysymyksiin tästä aiheesta. En ole keksinyt tätä ideaa ja minun puolestani puheet tästä voisi vaikka lopettaa. Mutta tätä julkisuus on – en voi vaikuttaa siihen, mitä minusta puhutaan."

"Bond on brittiläisen kulttuurin ikoni ja mielestäni Daniel Craig on ollut yksi parhaista Bondeista. Uskon, että hän esittää roolia vielä."

(Bang Showbiz)

V2.fi | Toimitus
< Dave Mustaine kommen... Progressiivisen rock... >

Keskustelut (1 viestiä)

dsvipjhjpi

08.04.2016 klo 22.53

Hyvä Tom jauhot suuhun tämmöselle lätinälle. Craig on mielestäni on jo antanut kaiken annettavansa mutta enpä tiedä haluanko silti nähdä jonkun Hiddlestonen tai Hardynkään yrittävän roolia. Vois antaa vaihteeksi jollekin kokenemmalle tai vaihtoehtoisesti jollekin ihan uudelle yrittäjälle joka vois oikeasti "olla" Bond. Tomit sun muut näyttelevät joka tapauksessa useissa muissakin leffoissa jolloin Bond olis vaan yksi joukossa vaikka Bondin pitäisi olla enemmän
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova