Tuorein sisältö

Tuore Oscar-kuningatar Rami Malek on melko varmasti seuraava James Bond -roisto

28.02.2019 klo 19.30 | Luettu: 1647 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Rami Malek voitti juuri Oscarin näyteltyään Queenin keulakuvaa Freddie Mercurya elokuvassa Bohemian Rhapsody. Hän on neuvotellut pidemmän aikaa seuraavan James Bond -elokuvan roiston roolista. Eri lähteet puhuvat asiasta hieman eri tavoin, mutta tilanne on ilmeisesti se, että Malek on kiireinen Mr. Robot -sarjan viimeisen tuotantokauden vuoksi, mutta asianomaiset yrittävät tosissaan mahdollistaa hänelle molemmat keikat. Erinäisten lähteiden mukaan Malek on mukana ja sopimusta viimeistellään nyt, kun selvisi, onko hän Oscar-ehdokas vai -voittaja.

25. Bondin kuvausten on määrä alkaa tänä keväänä. Daniel Craig näyttelee maailman tunnetuinta salaista agenttia viimeistä kertaa. Ohjauksesta vastaa Cary Joji Fukunaga, joka ohjasi True Detectiven ensimmäisen kauden. Danny Boyle jätti ohjaajan hommat erimielisyyksien vuoksi.

Miespuolisen CIA-agentin, naispuolisen MI6-agentin ja toisen merkittävän naishahmon roolit ovat täyttämättä. Léa Seydoux, Ralph Fiennes ja Naomie Harris palaavat omiin sivurooleihinsa.

Pari kertaa lykätyn leffan ensi-ilta on tähän tietoon 8. huhtikuuta 2020.

Huhun mukaan Malekin näyttelemä roisto on sokea.

Lähde: Collider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uusi julistesarja: k... Game of Thrones -put... >

Keskustelut (1 viestiä)

teonfowbf

28.02.2019 klo 21.36 3 tykkää tästä

koyhaa jos voitto vs ehdokkuus on ratkaiseva tekija. kun katsoo miten paskan roolin waltz sai niin ei ihme etta hahmot tehdaan nayttelijan naama edella ja itse pahis on uskomaton pelle
lainaa

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova