Tuorein sisältö

Christopher Nolanin sotaelokuvaan Cillian Murphy

07.04.2016 klo 13.35 | Luettu: 3654 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Christopher Nolanin sotaelokuva Dunkirk on värvännyt Cillian Murphyn. Nolanin luottomies on nähty Yön ritari -trilogiassa, Inceptionissa ja Nolanin tuottamassa tieteiselokuvassa Transcendencessä.

Mukana on myös Yön ritarin paluusta ja Inceptionista tuttu Tom Hardy, Vakoojien sillalla Oscarin voittanut Mark Rylance ja Shakespeare-mies Kenneth Branagh. Nuorempaa polvea edustavat mm. Jack Lowden ja Aneurin Barnard, jotka ovat esiintyneet yhdessä minisarjassa War & Peace.

Elokuva kertoo Dunkerquen evakuoinnista. Kesällä 1940 yli 300 000 liittoutuneiden sotilasta siirrettiin Ranskasta Isoon-Britanniaan. Saksalaiset olivat saaneet joukot saarroksiin. Liittoutuneiden tappiot laskettiin kymmenissä tuhansissa, mutta sen suurempi katastrofi vältettiin.

Ensi-ilta on kesällä 2017.

Lähde: The Wrap

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Progressiivisen rock... Nainen, haluatko näh... >

Keskustelut (2 viestiä)

TatiTheThird

07.04.2016 klo 13.57

Taitaa olla Nolan Oscarin perässä. Toiseen maailmansotaan perustuvat leffat yleensä putsaavat palkinnot kyseisestä gaalasta.
lainaa
neekeri

07.04.2016 klo 14.21

Saa nähdä miten Nolan pärjää sotaelokuvan kanssa. Lähteekö kosiskelemaan tuttuun tyyliin nuoria poikia teatteriin, vai aikooko tehdä realistisen sotaelokuvan?

Oscaria se selvästi hakee... Tosin jos yllämainittu pätee ja Nolan tekee massitemput, niin tuskin saa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova