Tuorein sisältö

Sci-fileffa Starman kuvataan uusiksi

08.04.2016 klo 16.50 | Luettu: 2222 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Starman on seuraava John Carpenterin elokuva, jonka Hollywood kierrättää. Uuden version ohjaa Night at the Museum -sarjasta parhaiten tunnettu Shawn Levy.

Alkuperäisessä elokuvassa avaruusolento omaksuu naisen kuolleen puolison ulkonäön. Pari pakoilee viranomaisia ja rakastuu. Jeff Bridges sai suorituksestaan Oscar-ehdokkuuden. Naista näytteli Karen Allen.

Alkuperäisen elokuvan jatkoksi tehtiin tv-sarja, joka lopetettiin yhden tuotantokauden jälkeen. Siinä Starman palasi maisemiin seikkaillakseen poikansa kanssa.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Päivä pilalla: Orang... Edge of Tomorrow saa... >

Keskustelut (1 viestiä)

ihdvsvdspji

08.04.2016 klo 23.06

Kuvataan uusiksi vihjaa että leffa olis jotenkin epäonnistunut ja tarvii korjausta

Tää ei ole Peltosen ongelma vaan homorahatuottajien. Itse näkisinkin mielelläni rebootteja leffoista jotka ovat alunperin olleet aivan paskoja (+ vähintään parikytä vuotta vanhoja). On ihan homoa että telkussa näytetään Robocopia tai Friday 13thiä sekä uutena että vanhana versiona, mutta jotain uniikkia paskaleffaa X ei näytetä koskaan.

Jos elettäisiin erilaisessa maailmassa niin varmaan taiteilijat ja tuottajat mielellään yrittäisivät tehdä jostain unohtuneesta epäonnistuneesta leffasta tai pelistä hyvän, mutta nehän onkin kaikki vaan helpon rahan perässä. Eivät muuta tekisikään kuin Spidermania ja Starwarsia jos voisivat
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova