Tuorein sisältö

Minkälainen on Hymiö-elokuva? :-/

14.04.2016 klo 13.37 | Luettu: 3656 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sony voitti kiihkeän tarjouskilpailun ja suunnittelee nyt elokuvaa, joka kertoo hymiöistä. Häh? Aivan.

CinemaCon-tapahtumassa on paljastunut lisätietoja. Leffaa kuvaillaan videopelihahmoista kertovan Räyhä-Ralfin ja tunteista kertovan Inside Outin risteytykseksi. Puhelimistamme löytyvät hymiöt elävät vapaa-ajalla omassa naapurustossaan, Emoji Valleyssä.

Päähenkilöt joutuvat astumaan suureen maailmaan. Maailmankaikkeus on puhelimen taustakuva ja ohjelmien ikonit ovat suuria leijuvia kuutioita, jotka kätkevät sisäänsä uusia mestoja. Sony tekee yhteistyötä suosittujen ohjelmien tekijöiden kanssa, joten mukana on jotakin tuttua (kuten Räyhä-Ralfissa, jossa Sonic the Hedgehog on yksi sivuhahmoista).

Lähdeuutisen mukaan konseptitaide ei ole järin vakuuttavaa. Hymiöt mm. veneilevät musiikkiin liittyvässä ohjelmassa. Uutiskuva ei liity elokuvaan, mutta elokuvahahmot ovat samantapaisia eli japanilaistyylisiä hymiöitä.

Sonyn mukaan elokuva kertoo itseilmaisusta. Ensi vuonna se valmistuu.

Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Päivä pilalla: Bruce... Jalometallin ohjelmi... >

Keskustelut (1 viestiä)

phsfdhio

14.04.2016 klo 14.01 2 tykkää tästä

Mites olis semmonen instagram-elokuva jossa kahden tunnin ajan ruudulla vaan pomppii näkyviin ihmisten päivityksiä. Olen aika varma että budjettiinsa nähden vetäis ihan vitusti lipputuloja
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova