Tuorein sisältö

Horizon Zero Dawn -sarjaa esittää Netflix ja God of Waria Amazon; perässä köröttelee Gran Turismo

26.05.2022 klo 13.50 | Luettu: 1408 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Omaa suoratoistopalvelua vailla olevan Sonyn projektit jakautuvat tasaisesti maailmalle. Pelipuolen toimitusjohtaja Jim Ryan kertoo, että God of War -peleihin perustuvaa näyteltyä sarjaa tulee esittämään Amazon (kuten aiemmin huhuttiin) ja Horizon-peleihin perustuva sarja menee Netflixiin. Gran Turismo -sarjalla ei ole vielä kotia.

Horizon Zero Dawn -peli (kuvassa) aloitti maailmanlopun jälkeisiin tunnelmiin sijoittuvan saagan, jonka tunnistettavin piirre ovat mekaaniset eläimet. God of War -peleissä mäiskitään kostonhimoisena kreikkalaisen mytologian jumalia ja jättihirviöitä. Kumpaakaan sarjaa ei pikkurahalla tehdä.

Gran Turismo -sarjan suunta on kenties suurin mysteeri, sillä klassisen mainoslauseen mukaan pelit ovat "aitoja ajosimulaatioita" (eivätkä esimerkiksi "James Bond -rallia"). Noin 10 vuotta sitten aiheesta kehiteltiin elokuvaa, joka ei edennyt.

Vanhempaa tietoa on se, että zombietyyppisestä maailmanlopusta kertovan The Last of Us -sarjan koti tulee olemaan HBO Max ja hullusta romurallista kertovaa Twisted Metal -sarjaa aikoo esittää Peacock.

Lähde: GamesRadar

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nyt se on mahdollist... Jekkujännäri Lainkuu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova