Tuorein sisältö

Michael Keaton harkitsee Spider-Manin pieksemistä

15.04.2016 klo 13.01 | Luettu: 2781 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Michael Keaton saattaa näytellä roistoa kesällä 2017 valmistuvassa elokuvassa Spider-Man: Homecoming. Neuvottelut ovat varhaisessa vaiheeessa.

Tekijöiden aiempien puheiden mukaan roisto on joku, jota ei ole elokuvissa vielä nähty. Pari päivää vanhan huhun mukaan roisto tai yksi roistoista on Korppikotka eli Vulture (eli eräänlainen Birdman). Korppikotka on kalju, puvun avulla lentävä käppänä, joka on ahdistellut Spider-Mania 60-luvulta saakka. Ohjaaja Sam Raimi tahtoi hänet roistoksi hyllytettyyn elokuvaan Spider-Man 4.

Tom Holland näyttelee Spider-Mania ensi kertaa elokuvassa Captain America: Civil War. On lähes varmaa, että hahmo tai pari jatkaa Spider-Manin rinnalla. Robert Downey, Jr. lausahti ohimennen Jimmy Kimmelin talk-show'ssa, että sopimusta ei ole olemassa, mutta hän saattaa olla mukana.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Puistobluesin pääkon... Emilia Clarke toivoo... >

Keskustelut (1 viestiä)

hipdsipjh

15.04.2016 klo 16.04 3 tykkää tästä

Sääli. Liskoakin huhuttiin Raimin jatko-osiin ja monella tapaa Amazing jatkoikin sarjaa. Taas oltaisiin siis tavallaan jatkamassa. Keaton olis kova lisä Marvelin näyttelijäkaartiin

Olis kyllä komeaa jos vaikka Daredevil ja Rautamies kävis vähän neuvomassa Hämistä ihan kuin parhaissa peleissä ja sarjoissa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova