Tuorein sisältö

Lindsay Lohan on kääntymässä muslimiksi?

20.04.2016 klo 12.42 | Luettu: 2185 kertaa | Teksti: Toimitus

Kuva: Bang Showbiz

Entinen teinitähti ja sittemmin monissa ongelmissa ryvettynyt Lindsay Lohan etsii elämäänsä ohjenuoraa Koraanista, kertoo The Sun -lehti. Lohanin nähtiin lukevan islamin perusteosta jo viime vuonna yhdyskuntapalvelua suorittaessaan ja nyt hän on kertonut julkisuuteen "tutkiskelevansa" teosta edelleen.

"Amerikassa Koraanin lukemisesta on tehty hirveän iso numero. Olen hyvin avoin oppimaan lisää islamista ja uskon, että pohjimmiltaan uskonnot ovat hyvin samanlaisia."

Lohan kertoo perheensä suhtautuvan hyvin avoimesti uskonasioihin. Hänen sisarensa Ali on buddhisti. Myös Lindsay kertoo tukeutuvansa meditaatioon halutessaan lieventää stressiä.

(Bang Showbiz)

V2.fi | Toimitus
< Peter Tägtgrenin Pai... Suureksi vientilupau... >

Keskustelut (1 viestiä)

ndjthptodjp

11.08.2016 klo 00.47

Tässä taitaa olla täydellinen esimerkki selittämään sitä miksi ihan syntyperäisiä suomalaisnaisiakin lähtee tuonne Isiksen maille.
- Pahasti ryvettynyt ja ongelmainen, check
- Hipsteri joka haluaa aina räväyttää, check
- Vähän kaikenlaisia hengailututtuja, check
- Linnareissu jolloin tutustunut uskon kirjaan, check

Kertoo jotain asian voimasta että monesta paatuneesta väkivaltajengirikollismiehestäkin on tullut nyyhkyttäviä pikkulintuja ruokkivia ja vapaaehtoistyötä tekeviä ukkoja. Ei ole sinänsä huono mutta osoittaa että lähes minkälainen muutos tahansa on mahdollinen
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova