Tuorein sisältö

Arman Alizad summaa mennyttä vuotta, 'liatkaa käsianne elämällä'

02.01.2017 klo 01.10 | Luettu: 1416 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Arman Alizad on osaltaan summannut mennyttä vuotta.

Instagram-postauksessa mies kertoo omista tunnelmistaan seuraavaa;

"2016 oli hieno vuosi. Kolme isoa tuotantoa joista kahdessa käsittelin todella raskaita aiheita. Vuosi oli opettavainen. Se oli monin tavoin raskas vuosi, mutta just sen takia se olikin niin arvokas".

"Tää vuos teki musta taas vahvemman ja paremman version itsestäni. Koin, kohtasin, kasvoin ja opin. Samaa toivon kaikille. Poistukaa kuplistanne, menkää mukavuusalueenne ulkopuolelle, kohdatkaa erilaisuutta ja opetelkaa ymmärtämään niitä asioita mitkä tuntuu täysin ymmärtämättömiltä. Liatkaa käsiänne elämällä".

2016 oli hieno vuosi. Kolme isoa tuotantoa joista kahdessa käsittelin todella raskaita aiheita. Vuosi oli opettavainen. Se oli monin tavoin raskas vuosi, mutta just sen takia se olikin niin arvokas. Jokainen kokemus oli opettavainen. Oli ylä- sekä alamäet ja välillä se veti turpaan. Mut niin tekee jokainen vuosi. Niin tekee elämä. Tää vuos teki musta taas vahvemman ja paremman version itsestäni. Koin, kohtasin, kasvoin ja opin. Samaa toivon kaikille. Poistukaa kuplistanne, menkää mukavuusalueenne ulkopuolelle, kohdatkaa erilaisuutta ja opetelkaa ymmärtämään niitä asioita mitkä tuntuu täysin ymmärtämättömiltä. Liatkaa käsiänne elämällä. Oon superkiitollinen mun rakkaista, perheestä, tyttäristä, ystävistä, työtiimistä, yhteistyökumppaneista, ihmisistä jotka jakoi osan elämästään meidän kanssa ja teistä seuraajista. Ootte kaikki kulkeneet tätä matkaa mun kanssa. Te ootte ihan mielettömän upeita tyyppejä. Loistavaa Uutta Vuotta 2017 toivoo #tummamamu #nevafoget

Kuva, jonka Arman Alizad (@armanalizad) julkaisiV2.fi | J.A. Kaunisto
< Anette Olzonin tykät... Näillä sanoilla Chee... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova