Tuorein sisältö

Tomb Raider -elokuvaa tähdittää jälleen tuore Oscar-voittaja

29.04.2016 klo 13.30 | Luettu: 3710 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Alicia Vikander näyttelee seikkailevaa miljonääriä Lara Croftia uudessa Tomb Raider -elokuvassa.

Vikander voitti juuri Oscarin Tanskalaisen tytön johdosta. Golden Globes -gaalassa hän ei voittanut, mutta hän oli ehdolla kahdessa kategoriassa, sillä tuo gaala kunnioitti myös hänen kiiteltyä suoritustaan tieteiselokuvassa Ex Machina.

Myös Angelina Jolie kiinnitettiin Laran rooliin pian Oscar-voittonsa jälkeen viime vuosikymmenellä. Jolien nousu A-luokan tähdeksi alkoi draamalla Vuosi nuoruudestani.

Uusi elokuva kertoo Laran ensimmäisestä seikkailusta. Jolien päivinä Lara oli tavallaan vitsi (kansa ei voinut puhua Larasta mainitsematta hänen tissejään), mutta uudet pelit ovat vieneet hahmoa vakavampaan suuntaan, jota elokuva tähän tietoon kunnioittaa. Ohjauksesta vastaa Roar Uthaug, jonka töitä ovat Jäätävä ansa ja The Wave.

Daisy Ridley, Cara Delevigne, Emilia Clarke ja Saoirse Ronan ovat eräitä kykyjä, joita harkittiin rooliin juorujen mukaan.

Lähde: Deadline

Päivitys: Manu päästettiin Photoshopin kimppuun.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Anttila-tavaratalon ... Päivä pilalla: uuden... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

shvdiofsiho

29.04.2016 klo 17.58 2 tykkää tästä

Kirkumista ja miesraiskaajia luvassa. Nää tissikommentit on kyl itelle aina hauskoja kun peliä pelasi ekaa kertaan 5-vuotiaana jolloin tyttöjä piti lähinnä yökkönä eikä taidot riittänyt mitenkään mutta silti oli pakko pelata niitä aavemaisia luolastoja eteenpäin.

Toki tiedän että monien kaverienkin isät pelasivat peliä vahvasti Laran kannustamana. Nykyään Lara on todellisuudessa paljon nätimpi kuin se pikselirunko ja oma ikäryhmä on paljon passelimpi mutta ei vaan yhtään nappaa tämä uusi Nälkäpeli-KauniitjaRohkeat
lainaa
Hartsa

30.04.2016 klo 16.10 1 tykkää tästä

Vaikka olenkin vanhan koulukunnan Tomb Raiderini pelaillut niin täytyy myöntää, että kyllähän Angeline Jolie aika hienosti veti leffahomman. Valehtelisin jos väittäisin, etteivätkö Laran kulmikkaat muodot olisi aikanaan auttaneet mielenkiinnossa pelisarjaan, mutta kyllä ainakin allekirjoittaneella se anti-Hollywoodimainen vahva naisrooli on se mikä siinä toimii.

Ei tarvi olla paljasta pintaa. On work safe. http://tinyurl.com/hmagzoz

lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova