Tuorein sisältö

LeBron James ja Väiski Vemmelsääri liittoutuvat

02.05.2016 klo 21.30 | Luettu: 2964 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Space Jam saa jatkoa, kuten huhut ovat vuosien ajan väittäneet. Väiski Vemmelsäären ja kumppaneiden kanssa koheltaa tällä kertaa LeBron James, joka on vastaava koripallokenttien legenda kuin alkuperäinen tähti Michael Jordan oli 90-luvulla.

Space Jam kertoo tuttujen piirroshahmojen ja ilkeiden avaruusolentojen välisestä korismatsista. Alkuperäisteos on kulttimaineessa koripallopiireissä: NBA-liigan tähdet ovat usein siihen viitanneet.

Uuden elokuvan ohjaa Fast & Furious -sarjan osista 3-6 vastannut Justin Lin. Tähtiin hän matkustaa jo tänä kesänä, kun hänen uusin työnsä Star Trek Beyond valmistuu.

James todennäköisesti näyttelee itseään kuten Jordan ja Vemmelsääri tekivät. Hän on näytellyt itseään myös Entouragessa, Paavo Pesusienessä ja komediassa Ihan yössä.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Monsterpocalypse haa... KISS ja Las Vegas Fi... >

Keskustelut (1 viestiä)

dsfrgfhd

02.05.2016 klo 22.06

No eihän oo vastaava. MJ on ihan yleisesti se kaikista suurin ja oli koko ajan keskiössä. Lebron oli Heatissa kova mutta nyttemmin tullut pari askelta alaspäin ja esmes Curry on nyt se nimi.

Olis silti varmaan pitänyt odottaa tätäkin "rebootia", turha tapella vastaan. Vaikka kekseliäämpää olis edes lätkän, futiksen tai yleisurheilun harrastaminen
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova