Tuorein sisältö

Dwayne Johnson on Doc Savage

30.05.2016 klo 23.00 | Luettu: 3355 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Doc Savage on 30-luvulla luotu sarjakuvasankari. Hän on saanut parhaan mahdollisen koulutuksen vauvaiästä lähtien, joten hän on tiedemies, keksijä, tohtori, ninja, Sherlock Holmes ja Indiana Jones samassa paketissa. Lisäksi hän on "pronssinen mies": hänellä on komeat hiukset ja rusketus. Jos niin sovitaan, hän on ensimmäinen supersankari: hänet luotiin ennen Teräsmiestä (mutta pari tuhatta vuotta Herkuleksen ja kumppaneiden jälkeen).

Kuulapää Dwayne Johnson näyttelee häntä elokuvassa, jonka ohjaa ja kirjoittaa Shane Black (Iron Man 3, The Nice Guys). Black kertoi jo aiemmin, että hän haluaa Johnsonin, ja Johnson ehti vihjata, että hän ja Black suunnittelevat "jotakin". Blackin seuraava elokuva on The Predator, joten Johnsonin aiempi vihje ei vahvistanut, onko hän liittynyt Doc Savageen vai The Predatoriin.

Nyt asia on virallistettu Johnsonin toimesta. Johnson intoilee, että elokuva huomioi Savagen hyvin oudon persoonallisuuden: hän on paras kaikessa, paitsi ihmissuhteissa.

It's OFFICIAL: For all comic book fans you already know the world's first superhero (pre-dating Superman) is the "Man of Bronze" himself Clark "Doc" Savage. Want to thank my bud director/writer Shane Black and his writing team Anthony Bagarozzi and Chuck Mondry for flying in from LA and sitting with me and our @sevenbucksprod's producer @hhgarcia41 on this Memorial Day weekend to chop up creative and break story on this very cool project. Comic book fans around the world know that the cool thing about "Doc" Savage is that he's the inspiration for Superman. First name Clark, called "Man of Bronze", retreats to his "Fortress of Solitude" in the Arctic etc etc. Doc was physically and mentally trained from birth by his father and a team of scientists to become the perfect human specimen with a genius level intellect. His heightened senses are beyond comprehension. He can even identify a women's perfume from half a mile away. He is literally the master of everything. But here's the #1 reason I'm excited to become Doc Savage.. HE'S A F*CKING HILARIOUS WEIRDO! Confidently, yet innocently he has zero social graces whatsoever due to his upbringing so every interaction he has with someone is direct, odd, often uncomfortable and amazingly hilarious. After speaking for hours w/ Shane Black I can see why the creator of Superman took only the best parts of Doc Savage and leaving the "weirdo" part behind. But to us, it's that "weirdo" part that makes Clark "Doc" Savage dope! Can't wait to sink my teeth into this one of a kind character. #ItsOfficial #WorldsFirstSuperhero #GeniusIntellect #PhysicalSpecimen #FnLoveableWeirdo #DocSavage

Kuva, jonka therock (@therock) julkaisi


Mainittu The Predator on sen tunnetuimman Predator-sarjan seuraava osa. Black oli mukana näyttelijänä ensimmäisessä osassa ja hän myös paranteli sen käsikirjoitusta. Arnold Schwarzenegger on maininnut, että hän vähintäänkin keskustelee paluusta Blackin kanssa.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Pyörätuoliteini mais... Rock-henkinen ihmisk... >

Keskustelut (2 viestiä)

Fartmaster

31.05.2016 klo 11.51 3 tykkää tästä

Onneksi voi äänestää lompakollaan ja olla menemättä katsomaan näitä maorilaisen show-painijan örvellyksiä.
lainaa
Keke

01.06.2016 klo 03.42

Fartmaster kirjoitti:
Onneksi voi äänestää lompakollaan ja olla menemättä katsomaan näitä maorilaisen show-painijan örvellyksiä.

>äänestää lompakollaan
*huutopierua.jpeg*

Dwayne on yksi paremmasta päästä olevia actionleffoissa pyörivistä tyypeistä.
Ukolla on myös pysynyt jalat maassa erittäin hyvin.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova