Tuorein sisältö

Kotimaiset kitaravirtuoosit kiertueella - GTR

07.03.2008 klo 16.51 | Luettu: 2744 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

GTR-tour 2008 tuo jälleen kolme erityyppistä kitaravirtuoosia lavalle. Tänä vuonna GTR:n moottorin Jartse Tuomisen kanssa lavalle astelee Ben Granfelt sekä Pepe Ahlqvist.

Kolmannen kerran järjestettävä GTR-Tour on kerännyt vankan kannattajakunnan ympäri Suomen. Keikalla jokainen kitaristi soittaa oman, noin puolentunnin settinsä GTR-bändin kanssa. Jo aikaisemmilta kiertueilta tuttu kokoonpano tuo uniikin panoksensa kiertueeseen. Basisti Juuso Nordlund, rumpali Anssi Nykänen ja kosketinsoittaja Pekka Siistonen ovat oman instrumenttinsa kiistattomia virtuooseja. GTR -poppoo kiertää Suomea maaliskuun ajan ja tarjoaa yleisölleen varmasti uusia musiikillisia näkemyksiä ja kokemuksia.

Ensimmäinen GTR–Tour toteutettiin jo helmikuussa 2005, ison maailman esikuvan G3:n innoittamana.

Texasin San Antoniossa asuva Jartse Tuominen keikkailee ahkerasti jenkkilän kamaralla ja säveltäjän kynästä syntyy koko ajan uutta tuotantoa. GTR-tour on Tuomiselle hyvä syy tavata suomalaisia kollegoja ja pistäytyä kerran vuodessa vanhassa kotimaassa.

- GTR-tourin tarkoituksena on tuoda kitaramusiikin ilosanomaa ympäri Suomen. Haluaisin, että se hauskuus ja itsensä ilmaisun ilo mitä meillä lavalla on, välittyy myös yleisölle. Tänäkin vuonna kokoonpano on mahtava. Vierailevat tähdet ovat molemmat maailman mittakaavassa oman genrensä huippua. On hienoa soittaa loistavien muusikkojen keskellä, toteaa Jartse Tuominen.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kiinan viranomaiset ... Ero sujuu parhaiten ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Vicente_Vasks

07.03.2008 klo 19.17

Ben Granfelt ei tämän päivän standardien mukaan ole mikään "virtuoosi", vaan vanhan koulun rokkipluusimiäs - mikä sinänsä ei tarkoita, etteikö hän osaisi asiaansa, mutta teknisen virtuositeetin kanssa ei sillä ole vuonna 2008 mitään tekemistä.

Sinänsä tilumestareidenkaan soitto ei useinkaan ole kovinkaan mielenkiintoista.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova