Tuorein sisältö

Hirviöuniversumi kosahti, mutta Näkymätön mies terrorisoi ensi vuonna

23.05.2019 klo 19.20 | Luettu: 1555 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Uusi The Invisible Man -elokuva on ajastettu: H.G. Wellsin klassikkoromaaniin hyvin löyhästi perustuva kauhujännäri saapuu teattereihin 13. maaliskuuta 2020. Erään liikkeellä olevan juonikuvauksen mukaan elokuva kertoo uutta elämää rakentavasta naisesta, joka saa kuulla entisen poikaystävänsä kuolleen. Jätkä oli hirviö ja nainen alkaa epäillä, ettei äijästä ole päästy.

Jos juonikuvaus pitää paikkansa, leffa lainaa Wellsin romaanista lähinnä kai näkymättömyyden ja mielenterveysongelman, kuten mm. Hollow Man tekee. Tämä on yhtä kaikki uusiksi ajateltu versio siitä elokuvasta, jonka oli tarkoitus kuulua läheisesti The Mummyn aloittamaan Dark Universe -jatkumoon, jossa esiintyvät myös Dracula, Frankenstein ja muut legendat. Johnny Deppin oli määrä näytellä näkymätöntä miestä, mutta The Mummyn flopattua suunnitelmat menivät uusiksi. Tulevat elokuvat ovat itsenäisiä.

The Invisible Mania tähdittävät Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale) ja Storm Reid (Hyppy ajassa). Saw- ja Insidious-sarjojen luojiin lukeutuva Leigh Whannell ohjaa ja kirjoittaa.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vihdoinkin kolmas Te... Epätavallinen toimin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova