Tuorein sisältö

Tiedonmurusia Tähtien Sota -tv-sarjoista

11.03.2008 klo 19.38 | Luettu: 6542 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Eräs internetin näkyvimmistä ja luotettavimmista Tähtien Sota -nörteistä, nimimerkki Frosty Skywalker kertoo artikkelissaan, mitä on kuullut kahdesta tekeillä olevasta tv-sarjasta.

George Lucas valvoo tarkoin molempia projekteja. Lucas antaa ohjaus- ja kirjoitustyöt toisille, mutta pitää langat käsissään. Toisin kuin mikään aiempi Tähtien Sota -oheismateriaali (kirjat, sarjakuvat ja pelit), tv-sarjat sijoittuvat virallisesti samaan jatkumoon kuin kuusi elokuvaa. Tv-sarjat ovat täten "aitoa Tähtien Sotaa", eivätkä "Laajennettua universumia". Tämän vuoksi sarjojen luominen on kestänyt ja kestää pitkään: yksityiskohdat on mietettävä loppuun saakka.

Tuleva tietokoneanimaatiolla toteutettu sarja suunnataan pääasiassa lapsille. Koska sarja on "aitoa Tähtien Sotaa", eivät sen hahmot kykene sellaisiin supersankarimaisiin tekoihin, kuin mitä perinteisellä animaatiolla toteutetussa The Clone Wars -lyhytelokuvasarjassa nähtiin. Sarja sijoittuu episodien 2 ja 3 välille.

Näytelty sarja suunnataan varttuneemmalle yleisölle. Ikäraja tulee olemaan sama kuin Sithin Kostolla, eli PG-13 (korkeampi kuin muilla elokuvilla). Sarja saattaa keskittyä alamaailman tapahtumiin: lähde mainitsee vertailun vuoksi sarjat The Sopranos ja Deadwood. Kuten monesti mainittua, Skywalkerien tarina on saatettu päätökseen, eivätkä Skywalkerit esiinny näytellyssä sarjassa. Sarja sijoittuu episodien 3 ja 4 välille.

Lähde: Collider.com

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Alien vs. Predator, ... Kertaalleen palannut... >

Keskustelut (1 viestiä)

Mi5

12.03.2008 klo 12.46

Jar Jar ansaitsisi kyllä oman sarjansa :D
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova