Tuorein sisältö

Kertaalleen palannut Teräsmies palaa sittenkin uudelleen

12.03.2008 klo 00.10 | Luettu: 3754 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Empire Online on puhunut ohjaaja Bryan Singerin kanssa Teräsmies-elokuvien tulevaisuudesta. On spekuloitu pitkään, ettei Superman Returns saa varsinaista jatko-osaa, koska elokuva oli floppi.

"Elokuva tienasi 400 miljoonaa dollaria!" kiekuu Singer.

Ohjaaja sanoo kuitenkin ymmärtävänsä, mitä pahat kielet tarkoittavat. Superman Returns ei miellyttänyt kaikkia, mutta joka tapauksessa, käsikirjoittajien lakon päätyttyä, on Singer suunnittelemassa jatko-osaa Superman: Man of Steel vakaana aikomuksenaan ohjata se.

Singer kuvaa Superman Returnsia romanttiseksi ja nostalgiseksi elokuvaksi, eikä pyydä sitä anteeksi. Jatko-osa tulee olemaan ensimmäisestä kuvasta alkaen "Ankaraa kauhuterroria, joka herättää ensimmäisen osan parissa uneksineet teinitytöt" kertoo Singer puoliksi vakavissaan.

Lähde: Empire Online

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tiedonmurusia Tähtie... Raumanmeren Juhannus... >

Keskustelut (4 viestiä)

Duster

Rekisteröitynyt 03.01.2008

12.03.2008 klo 08.24

Romanttinen? Nostalginen? Kun olisikin ollut. Sekin olisi sentään jotenkin säväyttänyt. Voiko enää pajon mauttomampaa, hajuttomampaa ja värittömämpää elokuvaa olla kuin Superman Returns?

Seipäänniellyt, Superman:a näyttelevä Brandon Routh:kin on jopa jäykempi kuin Tom Welling (näyttelee Clark Kentiä Smallville sarjassa) ja se on jo paljon sanottu se. Edes Kevin Spacey ei tuo Lex Hahmoonsa minkäänlaista ulottuvuutta, mutta tämä ei liene johtuvan Kevin Spacey:stä itsestään.

Joo, tuokaa vain lisää tätä laatutavaraa. Tahtoo päästä nukkumaan elokuviin...
lainaa
Jarkko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

12.03.2008 klo 10.30

Sanoisin, että sama mitä edellinen sanoi.
lainaa
Mi5

12.03.2008 klo 12.44

Katoin DVD:ltä ja oli mun mielestä ihan hyvä supersankarileffa, ainakin paljon parempi kuin ne vanhat supermies-elokuvat, tai suurin osa Spiderman-elokuvista.
Toisaalta en kyllä ole koskaan pitänyt supermäniä niin korkeassa arvossa, varmaan yksi yleisesti huonoiten kirjoitettu hahmo supersankareiden loputtomassa kirjossa.
lainaa
evina

12.03.2008 klo 14.42

Mi5 kirjoitti:
Toisaalta en kyllä ole koskaan pitänyt supermäniä niin korkeassa arvossa, varmaan yksi yleisesti huonoiten kirjoitettu hahmo supersankareiden loputtomassa kirjossa.


samaa mieltä tuossa asiassa : D mutta silti elokuvista olen aina pitänyt ja superman returns ei ollut poikkeus! ainut ongelmani oli lois lanen näyttelijä.. :/ mutta muuten mielestäni loistava elokuva : D näin ne mielipiteet eroaa..
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova