Tuorein sisältö

Huikea Doctor Strange -traileri, uusia Marvel-logoja ja pari vahvistusta

24.07.2016 klo 16.00 | Luettu: 4966 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Comic Con -messuilla julkaistu uusi Doctor Strange -traileri on päätynyt nettiin. Ensi-ilta on marraskuussa. Monia muita Marvel-elokuvia esiteltiin vain messuyleisölle.


Oscar-palkittu Room-tähti Brie Larson on virallisesti Captain Marvel. Neuvotteluista uutisoitiin jo viime kuussa. Captain Marvel on pilotti nimeltä Carol Danvers, joka altistuu avaruusolennon DNA:lle ja saa supervoimat. Elokuva nimeltä Captain Marvel valmistuu vuonna 2019, mutta hahmo nähdään jo ennen tätä jossakin välissä.


Oscar-palkittu 12 Years a Slave -tähti Lupita Nyong'o ja Creed-tähti Michael B. Jordan ovat liittyneet Black Panther -elokuvaan, joka valmistuu keväällä 2018. Heidänkin neuvotteluistaan oli puhetta jo aiemmin. Nyong'o näyttelee soturitarta nimeltä Nakia, joka sarjakuvissa työskentelee Black Pantherille ja on heilastellut hänen kanssaan. Jordan näyttelee Killmongeria, joka on karkeasti sanottuna Black Pantherin paha vastine.

Spider-Man kohtaa klassisen vihollisensa Korppikotkan (Vulture) ensi vuonna elokuvassa Spider-Man: Homecoming, kuten on huhuttu. Uutta konseptitaidetta:


Uusia logoja:


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Äänitallenne David B... Päivä pilalla: Conan... >

Keskustelut (2 viestiä)

manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

24.07.2016 klo 17.49 2 tykkää tästä

Thor Ragnarokin logo on vielä retrompi kuin GotG2:n.
lainaa
vhiosghipih

24.07.2016 klo 18.06 2 tykkää tästä

No nyt näyttää hyvältä. Strangen traileri loistava ja pikkupoika Benedict näyttääkin ihan varteenotettavalta jediltä. Brie ei ollenkaan paha ja tuo hämis vasta näyttääkin hyvältä.

Pahoitin kyllä mieleni kun Strange juoksi. X-Menissäkään Magneto ei ole kertaakaan vaivautunut juoksemaan, jos tarvii mennä lujaa niin silloin levitoidaan
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova