Tuorein sisältö

S.H.I.E.L.D. Agentit saattaa saada sisarsarjan

11.04.2015 klo 14.50 | Luettu: 4076 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

ABC:n tv-sarja S.H.I.E.L.D. Agentit (Agents of S.H.I.E.L.D.) jatkuu hyvin todennäköisesti kolmannelle kaudelle, sillä sisäpiirilähteet puhuvat jo sisarsarjastakin.

Pääsarjan tekijöiden suunnittelema sisarsarja saattaa alkaa jo syksyllä. Kevään viimeiset S.H.I.E.L.D. -jaksot eivät selkeästi johda uuteen sarjaan, mutta ne esittelevät tarinaelementtejä, joita uusi sarja voi hyödyntää.

S.H.I.E.L.D. Agentit sijoittuu Marvelin elokuvauniversumiin, kuten sijoittuvat myös ABC-sarja Agent Carter ja Netflixin Marvel-sarjat, joista ensimmäinen on Daredevil. Kaikki sarjat ovat sukulaisia, mutta toiset ovat läheisempiä kuin toiset, joten pitäisikö tässä puhua sisar- ja serkkusarjoista?

S.H.I.E.L.D. Agentit on menettänyt katsojia alusta saakka (Yhdysvaltain ensi-iltaviikkoa ajatellen), mutta tilanne on tasaantumassa. Kriitikoiden mukaan laatu ei ole ainakaan laskemassa.

Lähde: Entertainment Weekly

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Foto: Isofaijalla ho... Vin Diesel ja Chris ... >

Keskustelut (1 viestiä)

jpifdpojsdfdsjpi

11.04.2015 klo 22.48 3 tykkää tästä

tarttis saada vähän enemmän linkkiä leffoihin ja superhahmoihin, ei mitään kerran kymmenessä jaksossa mainittavaa tai nähtävää yksityiskohtaa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova