Tuorein sisältö

Katu-uskottava kuningas Arthur tempaisee miekan kivestä: traileri

24.07.2016 klo 17.00 | Luettu: 5157 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Guy Ritchien varhaisia ohjauksia ovat rennot rikoskomediat Snatch - hävyttömät ja Puuta, heinää ja muutama vesiperä. Ritchien Sherlock Holmes -elokuvat pursuavat energiaa, mutta ne eivät välttämättä tarjoa "hienostuneinta" mahdollista versiota klassisesta mestarietsivästä?

Myös Ritchien seuraava elokuva King Arthur: Legend of the Sword on hyvin selkeästi Ritchien seuraava elokuva. Mielipiteet jakautuvat takuulla (ovat jakautuneet jo). Sons of Anarchy -tähti Charlie Hunnam on Arthur, joka vetää Excaliburin kivestä ja saa tietää, mikä on hänen kohtalonsa.

Ensi-ilta on maaliskuussa. Elokuvan nimi oli alunperin Knights of the Roundtable: King Arthur. Studio haaveilee, että monet pyöreän pöydän ritarit saavat omat elokuvansa.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Päivä pilalla: Conan... Rihanna tiukkana: mi... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

skitsis

24.07.2016 klo 17.37 4 tykkää tästä

Voi jeesus mitkä rytmihäiriöt myötähäpeästä. Eikä oo ees darra.
lainaa
fhisgsodgh

24.07.2016 klo 18.18 1 tykkää tästä

Aijai mitä teit Avengers, nyt kaikkien maailmanhistorian jengien pitää saada oma "Yksilöleffat joiden perään tiimileffa"-sarjansa

Voisko uuden Power Rangersin miettiä uusiks ja samalla rebootata Turtles? Mitä jos Rangerit eivät olisikaan tavanneet toisiaan silloin kun saivat voimansa? Tai Leonardo ja Raphael eivät olisi koskaan kuulleetkaan toisistaan? Michelangelo vetää Roomassa pizzaa ja hakkaa yöllä koruvarkaita kunnes lopulta maailmaan saapuu ulkoavaruuden alieni ja kovapintainen mysteerisiä lainvartijoita tutkinut reportteri tajuaa että kokoamalla nämä neljä soturia on mahdollisuus pelastaa maailma

Shekit saa laittaa mun postiin
lainaa
nytjofani

24.07.2016 klo 20.47

Hyvältä näyttää. Toivottavasti tekevät legendalle kunniaa sen edellyttämällä tavalla.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova