Tuorein sisältö

Death metal -veteraani haistattelee Slipknot-pomon suuntaan

08.08.2016 klo 17.16 | Luettu: 3050 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto



Death metal -veteraani Deiciden Glen Benton on puhunut "Talk Toomey" -podcastissa mm. Slipknotin jakamista hehkutuksista Deiciden suuntaan.

Slipknot on yhtenä useista nykybändeistä hehkuttanut Deiciden olleen suuri vaikuttaja ja esikuva.

Bentonin reaktio on suhteellisen jyrkkä;

"Yeah, blow me. That's what I say to you. Fucking blow me, Corey Taylor and all you f*gs".

Bentonin kovat sanat kohdistuvat bändien lupauksiin, "lähdetaan teidän kansanne kiertueelle". Respektiä voisi osoittaa tarjoamalla veteraaneille kunnon kiertue, kunnon korvauksilla.

Benton toteaa ettei häntä haittaisi soittaa vaikkapa Slipknotin lämppärinä. Mutta Deicidelle on tarjottu "isojen bändien" toimesta vain paskadiilejä. Tarjottu rahamäärä on niin pieni että loppupeleissä keikkoja joudutaan perumaan ja siinä vaiheessa Deiciden tyypit vaikuttavat idiooteilta. "Saamme tuottoa fanituotemyynnistä, ok mutta meidän pitäisi edes tienata sen verran rahaa että pystymme kustantamaan liikkumisen",

"Arvostan huomiotanne, että mainitsette meidät mutta minulla on idea. Puhukaa jollekkin suuren luokan promoottorille, että Deicide saisi festareilla paremman kohtelun ja pääsisimme suuremmalle kiertueelle".

(Blabbermouth.net)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Brittiläinen neljä a... Twisted Sister -hahm... >

Keskustelut (2 viestiä)

OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

08.08.2016 klo 19.53 1 tykkää tästä

Deicide vie Slipknotia mennen tullen, mutta saa Glen "Diva" Benton katsoa peiliin valittaessaan. Peruttuja keikkoja jatkuvasti, koska "jouduttaisiin matkustamaan bussilla, paska keikkapaikka, muut bändit vie meiltä yleisöä jne.", joten aika säälittävä tapaus kyseessä, vaikka musiikki onkin helvetin hyvää.
lainaa
Pathetic

09.08.2016 klo 09.31

Deicide on ehkä yksi suurimmista vitseistä mitä maa päällään kantaa. Aivan ripulimusaa, ja diiva Benton uhoaa kuin rasittava kakara.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova