Tuorein sisältö

'Lauluissa on havaittavissa pilkahdus toivoa', Pauli Hanhiniemeltä uutta

13.08.2016 klo 02.13 | Luettu: 2041 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Pauli Hanhiniemen uusi soolosinkku Suru teki lähtöään julkaistiin eilen perjantaina.

Suru teki lähtöään on herkkä kappale, joka kertoo ihmissuhteen päättymisestä ja siitä hetkestä kun ihminen on vihdoin valmis päästämään surun luotaan.

Kyseessä on ensimmäinen singlenäyte lokakuussa julkaistavalta albumilta. Tulevan levyn äänityssessiot ovat parhaillaan käynnissä.

"Olen taas ollut mielipuuhassani. Soveltamassa nykyaikaisen pop-musiikin keinoja ilmaistakseni kallossa ja rinnan alla muhivia aatoksia ja tunteitani. Levyttämässä uutta musiikkia".

"Levyä on tehty sähkökitaralla, vaakabassolla ja kunnon rumpusetillä. Sointia on täydennetty muilla instrumenteilla aina kun on ollut tarvis, eli fiiliksen mukaan. Olemme, ydinnelikko: minä, Riku Kettunen, Ville Rauhala ja Juppo Paavola sekä tuottaja Jonas Olsson sommitelleet biiseihin erilaisia vaiheita parhaamme mukaan saadaksemme niihin toivomamme tunnelman. Levyä on tehty hartaasti".

Huomaan, että lauluissa on havaittavissa pilkahdus toivoa kaiken sarkasmin ja älyllisen todistelun seassa. Hyvä. Mä alan pikkuhiljaa oppia kirjoittamaan
"V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kuuntele uutta Sonat... Taas se alkoi: myös ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova