Tuorein sisältö

Taas se alkoi: myös Wonder Woman on vaikeuksissa?

13.08.2016 klo 13.00 | Luettu: 4689 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

DC:n elokuvauniversumi kiinnostaa ihmisiä, mutta laatu on jakanut mielipiteet. Ennakkokohujen mukaan Batman v Superman on kömpelö vastaus Man of Steelin saamaan kritiikkiin ja Suicide Squad vastaavasti Batman v Supermanin saamaan kritiikkiin. Kullakin leffalla on ystäviä, mutta suosittu on sekin näkökulma, että huhut olivat totta.

Loppuviikon lööppi on se, että entinen Warner Bros. -työntekijä on vihainen firman johdolle, eikä jaksa olla hiljaa Suicide Squadin nähtyään. Nimimerkkiä Gracie Law käyttävä henkilö on pahastunut paitsi siitä, miten Warner on hoitanut työntekijöiden irtisanomiset, myös siitä, miten Warner antaa Zack Snyderin kaltaisten tarinankertojien porskuttaa epäonnistumisista huolimatta, ja siitä, miten kehnosti hyviä elokuvia tyyliin Edge of Tomorrow on markkinoitu.

"Gracie Lawin" mukaan myös Wonder Woman on hienon trailerin takana piileskelevä sekasotku, minkä alan ihmiset tietävät jo. Warner ei opi virheistään.

Kuka tahansa voi kirjoittaa netissä mitä tahansa. Uutinen onkin käytännössä se, että Wonder Womanin ohjaaja Patty Jenkins on nähnyt tarpeelliseksi puolustautua.

Jenkinsin mukaan puheet ongelmista ovat keksittyjä: joku vain tahtoo levittää väärää tietoa. Jenkins on uskottavampi henkilö kuin nimimerkki netissä, mutta se on PR-ongelma, että myös Suicide Squad -ohjaaja David Ayer on vakuutellut silmät suurina ja sinisinä, että Suicide Squadin uusintakuvaukset olivat siunaus ja "leffa tehtiin faneille".

Lähteet: Gracie Lawin avoin kirje, Patty Jenkinsin Twitter-tili

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 'Lauluissa on havait... Päivä pilalla: Jason... >

Keskustelut (3 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

14.08.2016 klo 06.39

Itse jään odottamaan Wonder Woman -leffaa, jonka ihmenainen on transgender-ihminen. Oma suosikkini esittäjäksi on Conchita Wurst.
lainaa
Wempula

14.08.2016 klo 13.02

Toivottavasti tähän saadaan näyttelijäksi joku ihana vähemmistöjen edustaja. Transu tai shemale sopisi erittäin hyvin pääosaan. Eikä tietenkään saa unohtaa ihonväriä.
lainaa
vhipdsghpi

14.08.2016 klo 16.32

Injusticessa oli jo wondertrans. Ei mitään uutta olis
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova