Tuorein sisältö

Scarface-kierrätys menossa Training Day -ohjaajalle

15.08.2016 klo 23.00 | Luettu: 4651 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Antoine Fuqua neuvottelee uuden Scarface-elokuvan ohjaamisesta. Training Day -miehen ura vaikuttaa kääntyneen nörttiraivoa herättävään suuntaan, sillä myös hänen tuoreehko jännärinsä The Equalizer - oikeuden puolustaja ja hänen seuraava työnsä The Magnificent Seven ovat uusia versioita.

Al Pacinon tähdittämä 80-luvun Scarface on erilainen elokuva kuin alkuperäisteos 30-luvulta. Erinäisten lupausten mukaan myös kolmas versio etsii omaa identiteettiä.

Kyse on yhä siitä, että maahanmuuttaja tavoittelee amerikkalaista unelmaa rikollisin keinoin, mutta kolmas antisankari ei välttämättä ole italialainen (30-luvun versio) eikä kuubalainen (80-luvun versio). Se on vahvistettu, että kolmas versio sijoittuu nykypäivän Los Angelesiin.

Fuquan The Magnificent Seven saapuu teattereihin syyskuussa.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< AC/DC:n syrjäytetyn ... Päivä pilalla: Futur... >

Keskustelut (3 viestiä)

retpgihfgsw

16.08.2016 klo 00.01 1 tykkää tästä

Nörttiraivo ja Scarface wat? Nyt kannattaa JPn varoa kun sadattuhannet keski-ikäiset kaljaduunarit, hevarit ja linnakundit lukevat tämän
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

16.08.2016 klo 07.42 5 tykkää tästä

Neljäs versio voisi sijoittua suomeen, kun maahanmuuttaja tavoittelee #unelmaa. Siinä tosin ei tarvitse käyttää rikollisia keinoja.
lainaa
Peliveteraani

16.08.2016 klo 09.47

retpgihfgsw kirjoitti:
Nörttiraivo ja Scarface wat? Nyt kannattaa JPn varoa kun sadattuhannet keski-ikäiset kaljaduunarit, hevarit ja linnakundit lukevat tämän

Jos kolmannen Scarfacen pääosaan laitetaan nainen, on nörttiraivo taattu.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova