Tuorein sisältö

Scarlett Johanssonista eroon päässyt gangsterileffa Rub & Tug muuttui tv-sarjaksi

23.07.2020 klo 23.30 | Luettu: 525 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Vuonna 2003 kuollut Dante "Tex" Gill oli veropetoksesta tuomittu amerikkalainen hieronta-alan yrittäjä, gangsteri ja transmies. Scarlett Johanssonin oli määrä näytellä häntä elokuvassa Rub & Tug, mutta Johansson savustettiin ulos ajan hengen muuttuessa.

Moni (kuten allekirjoittanut) veikkasi, että tämän tason tähden menettänyt leffa jää tekemättä ja se meni osittain oikein. Projekti on muuttunut tv-sarjaksi. Pilottijakson kirjoittajaksi on palkattu transnainen Our Lady J, joka on kirjoittanut sarjoja Transparent ja Pose. Päärooliin etsitään transtaustaista näyttelijää.

Aihe on mehukas. Gill oli tunnettu "elämää suurempi" persoonallisuus Pittsburghissa 70- ja 80-luvuilla. Hän sekaantui paritukseen ja steroidikauppaan ja oli tekemisissä mafian kanssa. Hän pukeutui avoimesti miesten vaatteisiin ja ympäröi itsensä sateenkaarikulttuurilla ahtaassa asenneilmapiirissä.

Kun Johansson lähti, se oli monelle (kuten allekirjoittaneelle ja lähdeuutisen kirjoittajalle) epäselvää, oliko Gill transmies virallisesti vai luultavasti. Hän oli transmies, vahvistaa hänen leskensä Cindy Bruno Gill, joka on mukana konsulttina. Nyt tarinalle tehdään kunniaa.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Charlie Sheenin ex-v... Luokkakokous 3:n kuv... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova