Tuorein sisältö

Jo neljäs perävaunu Speed Racerin perään

14.03.2008 klo 04.11 | Luettu: 1396 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Speed Racer sai maanantaina kaksi uutta kansainvälisille markkinoille suunnattua traileria, ja nyt on julkaistu uusi traileri leffan maanmiehiä yhdysvaltalaisia varten. Kukin video painottaa eri puolia elokuvasta, sikäli mikäli animeen perustuvassa koko perheen fantasiakaahailussa sellaisia on. Uuden trailerin löytää täältä.

Wachowskin sisarusten ensimmäisessä elokuvassa sitten The Matrix Revolutionsin nähdään Emile Hirsch (Speed Racer), John Goodman (Pops Racer), Susan Sarandon (Mom Racer), Christina Ricci (Trixie), Scott Porter (Rex Racer), Matthew Fox (Racer X) ja simpanssi.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Metal Gear Solid -el... Sensuuri iski Teräsb... >

Keskustelut (1 viestiä)

Ville

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

14.03.2008 klo 08.58

Tuo on mielestäni hienoa, että nykyään ymmärretään käyttää tietokonegrafiikkaa ja efektejä lopultakin siihen mihin ne parhaiten sopivat ja missä niistä on eniten iloa - vaihtoehtotodellisuuksien luomiseen. Itseäni korpesi aikoinaan suuresti kaikki Final Fantasyt ja muut, en vain nähnyt pointtia siinä miksi pitäisi pyrkiä maksimaaliseen realismiin tietokonegrafiikalla, kun reaalielämää voi kuvata muutenkin. Vaikka tämä elokuva olisi kuinka hirveätä lorttoa sisällöltään, on se ainakin trailerin perusteella visuaalisesti suht. hapokas.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova