Tuorein sisältö

Sensuuri iski Teräsbetonin viisuvideoon?

14.03.2008 klo 09.32 | Luettu: 2000 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomen tuleva Euroviisuedustaja Teräsbetoni on joutunut vaikeuksiin viisubiisinsä uunituoreen videon kanssa. Ilmeisesti videon on katsottu olevan liian kova pala purtavaksi Euroopan viisuyleisölle. Missä miehet ratsastaa -biisin videon piti tulla eilen julkiseen levitykseen mutta viime hetkellä video joutui ennakkosensuurin käsiin. Eilisessä julkistamistilaisuudessa videosta oli nähtävillä vain minuutin mittainen versio.

MTV3:n viihdeuutisten mukaan videon roisi huumori ei välttämättä olisi antanut oikeaa kuvaa bändistä Eurooppaan.

Bändi tai videon ohjaaja Pete Veijäläinen eivät paljasta kohun yksityiskohtia.

- Tässä videossa pilaillaan rock-elämäntavan kustannuksella. Eurooppalaiset eivät tunne meitä entuudestaan, niin he voisivat luulla, että se on meidän jokapäiväistä elämää ja luulisivat, että olemme rappiolla olevia nuoria miehiä, mitä emme suinkaan ole.

Ohjaaja Veijalainen toteaa seiraavaa itse videosta;

- Kyseessä on sisällöltään hyväntahtoinen satu, joka olisi varmasti loukannut fundamentaaleja tahoja tietyllä tavalla. Ainahan joku suuttuu. Ei kaikkia voi miellyttää ja Teräsbetonin tehtävä ei ole miellyttää tasapuolisesti jokaista sosioekonomista viiteryhmää Suomessa.

Teräsbetonin levy-yhtiön suunnalta asiaa kommentoidaan seuraavasti;

- Videota lähdettiin tekemään siinä tilanteessa, kun Teräsbetonin viisuedustuksesta ei ollut vielä tietoa, joten tilanne on nyt eri, kertoo markkinointipäällikkö Jouni Perämaa Warner Musicilta.

Lähde MTV3 Viihdeuutiset

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jo neljäs perävaunu ... Muse ei julkaise enä... >

Keskustelut (3 viestiä)

Urokhtor

Rekisteröitynyt 10.04.2007

14.03.2008 klo 12.44

Jännää kun ei saa tissi vilahtaa videossa, mutta uutisissa sitten näkee pommi-iskun jälkeistä kuvamateriaalia tekopaikalta, jossa näkyy verta ja suolenpätkiä... Nykyään mediassa ollaan liina konservatiivisia tiettyjen asioiden suhteen ja tietyillä asioilla taas mässäillään.
lainaa
bvirtanen

Moderaattori

Rekisteröitynyt 29.09.2007

14.03.2008 klo 13.30

Teräsbetoni ei edusta itseään vaan Suomea...pitäisikö bändin luopua soturi-imagostaan? Toisaalta jos bändi ei saa olla oman tiensä kulkija, Suomen pitäisi aina valita viisuihin mahdollisimman hajuton vaihtoehto. Ehdotus - Idols-voittaja aina viisuihin, saadaan Idolsiin lisää panosta.
lainaa
Urokhtor

Rekisteröitynyt 10.04.2007

14.03.2008 klo 18.10

Itse en hyväksy tuota, että ruvetaan bändin imagoa muuttamaan, vaikka imago on tiedetty jo ennen valintaa. Periaatteessa bändin valitessaan Suomi on valinnut imagonsa.

Sen myönnän, että ennen ei tietääkseni TB:n videoilla ole tissit heilunu, ja sen pätkän voi leikata pois videon viisuversiosta ettei konservatiivit saa slaagia, mutta toivon ettei bändistä ruveta tekemään puhtoista pulmusta viisuja varten.

Jos Idols-voittaja valittaisiin automaattisesti, jättäisi se usean ihmisryhmän huomiotta. Idols on suunnattu popnuorille, joten vanhukset, hevarit, konemusiikin ystävät yms. jäisivät vaille mahdollisuutta vaikuttaa viisuartistiin.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova