Tuorein sisältö

Ozzy Osbournen ja ex-basistin vuosia kestänyt rahariita, basisti tyrmää Ozzyn esittämiä väitteitä

19.08.2016 klo 11.54 | Luettu: 1077 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ozzy Osbournen entinen basisti Bob Daisley haastoi Ozzyn jälleen kerran oikeuteen. Daisleyn mukaan hän ei ole saanut kaikkia hänelle kuuluvia tekijänoikeusmaksuja Ozzyn kahden ensimmäisen sooloalbumin osalta (V2.fi-uutinen).

Ozzyn leiri on jo ehtinyt kommentoida tuoreinta oikeuskannetta (V2.fi-uutinen).

Joel Gaustenin haastattelussa Daisley on purkanut tuntojaan. Ozzyn leiristä väitettiin tekijänoikeuskorvauksia maksetun useita miljoonia. Daisleyn mukaan rahaa on tullut mutta ei suinkaan miljoonia.

Ozzyn julkaisemassa tiedotteessa vihjailtiin myös Daisleyn hakevan lisää rahaa oikeuden kautta, koska eläkeläisenä miehellä ei ole tulorahoitusta.

"Vaikka minulla olisi 50 triljoonaa, pyrkisin estämään jos joku yrittäisi käyttää minua taloudellisesti hyväksi. Olen lopettanut keikkailun omasta tahdostani. Soitan, kirjoitan ja äänitän uutta musiikkia ja parhaillaankin olen mukana Gary Mooren tribuuttiprojektissa. Osbournen leiri väitti minun myös tahallisesti kiusaavan heitä. Ei pidä paikkaansa. Minun piti turvautua oikeustoimiin koska he ovat minulle velkaa".

Daisleyn mielestä Ozzyn myöhempi ura on paljosta velkaa kahdelle ensimmäisellä sooloalbumille, joilla Daisleykin oli mukana. Ozzyn menestyminen ei ole Daisleylle ongelma - ongelmana ovat Osoburnen suunnalta saatavat korvaukset. Jos halua olisi, kaikille asianosaisille riittäisi Ozzyn menestyksestä reilu summa korvauksia.(Blabbermouth.net)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kuuntele Klamydian P... Päivä pilalla: James... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti

98858

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova