Tuorein sisältö

Christoph Waltz on liittymässä James Cameronin tuottamaan sci-fispektaakkeliin

25.08.2016 klo 16.33 | Luettu: 2795 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Alita: Battle Angel on sarjakuvaan Battle Angel Alita perustuva ison budjetin tieteisseikkailu, jota James Cameron on suunnitellut vuosikausia. Cameronin Avatar-kiireistä johtuen elokuvan ohjaa Robert Rodriguez.

Alita on muistinsa menettänyt kyborgi, joka päätyy seikkailemaan palkkasoturina tulevaisuuden synkissä maisemissa. Häntä näyttelee Rosa Salazar (Labyrintti - Aavikkokokeet). Kahden Oscarin mies Christoph Waltz neuvottelee tohtori Dyson Idon roolista. Ido on kyberkirurgi, joka löytää päähenkilön kaatopaikalta, korjaa hänet ja toimii hänen oppi-isänään.

Kuvausten on määrä alkaa syksyllä, mutta ensi-ilta on vasta vuonna 2018. Erikoistehosteet tulevat olemaan kunnianhimoisia Cameronin tyyliin.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nyt olisi hyvä aika ... Rillit huurussa -täh... >

Keskustelut (2 viestiä)

vesamies

25.08.2016 klo 22.37

Sanoisin että kattomatta epäonnistunut leffa vaikean materiaalin vuoksi, mutta Cameron osaa tehdä ihmeitä kameran takana joten olen varautuneesti positiivinen
lainaa
vpinfsipv

27.08.2016 klo 00.12

James näyttää olevan niin kiinni Avatarissa että tää taitaa olla enemmän sellainen "mulla on valtava visio mutta aika riittää vain vasemman käden pikkusormella tekemään" eli ei hirveen hyvältä näytä. Toki jos kärsivällisyys ja pallit riittää sanomaan "ei tämä vielä kelpaa" niin voi olla toivoakin, tai sitten on ikuisuusprojekti kun aina palautuu takaisin pöydälle kunnes itse herralla on aikaa oikeasti tehdä jotain
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova