Tuorein sisältö

X-Menit ja Alita: Battle Angel jatkavat lykkääntymistä, mutta Deadpool palaa jo jouluna

01.10.2018 klo 22.10 | Luettu: 2594 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Koetin mm. elää (virhe), joten se meni viikonloppuna ohi, että 20th Century Fox pisti kalenterinsa uusiksi.

Robert Rodriguezin ohjaama ja James Cameronin tuottama kyborgispektaakkeli Alita: Battle Angel lykkääntyy jälleen: tällä kertaa joululta helmikuulle. Elokuva on jo valmis.

Ensimmäisen trailerin juuri saanut X-Men: Dark Phoenix lykkääntyy jälleen: tällä kertaa helmikuulta kesäkuulle. X-Men-leffa Gambit lykkääntyy taas: nyt kesältä 2019 vuoden 2020 maaliskuulle.

Gambitin lykkääntyminen ei ole yllätys, sillä projekti on taas vaihteeksi vailla ohjaajaa. Channing Tatum näyttelee räjähtäviä kortteja heittelevää mutanttia, kuten vuosia sitten julkistettiin.

Väitetysti Alita ja Dark Phoenix lykkääntyvät, jotta kaupallinen potentiaali Kiinan markkinoilla maksimoituu.

Uusi lisäys kalenteriin on "nimeämätön Deadpool-leffa". Se valmistuu jo tänä jouluna. Juorut väittävät sen olevan Deadpool 2:n matalan ikärajan versio. Ryan Reynolds on julkaissut Twitterissä Prinsessan ryöstö -aiheisen kuvan, joka antaa ymmärtää, että uusi leffa on Prinsessan ryöstön tavoin kaunisteltu iltasatu. Varmaa se ei ole, onko tiedossa uutta kuvastoa. Deadpool 2:sta on jo julkaistu pidennetty ja vaihtoehtoisia vitsejä sisältävä versio (jonka ikäraja on korkea).


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Elton Johnin tarina ... Äärimetalliyhtye Beh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova