Tuorein sisältö

Ohjaaja myöntää Warcraft-leffan ongelmat

31.08.2016 klo 20.34 | Luettu: 2267 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Warcraft floppasi Yhdysvalloissa ja sai haukut kriitikoilta, mutta yleisöä löytyi runsaasti Euroopasta ja Aasiasta. Ohjaaja Duncan Jones käytti elokuvaan kolme ja puoli vuotta elämästään. Hän kokee, että kova työ on tehty, joten hän mielellään palaisi aiheen pariin pitämään hauskaa. Vihreää valoa jatko-osa ei ole saanut.

Jones on ylpeä monista valinnoistaan, mutta tiedostaa, ettei elokuva ole täydellinen. Kyseessä on hänen ensimmäinen jättibudjetin elokuvansa. Hän vertaa urakkaa tuhannen sivalluksen kuolemaan (englanninkielinen sana cut viittaa myös elokuvan leikkaamiseen).

Tarinaan tehtiin jatkuvasti pieniä muutoksia, joihin oli reagoitava muissa yhteyksissä. Lopputulosta on kritisoitu kömpelöstä, hätiköidystä rytmistä. Jones kertoo olevansa turhautunut itsekin: elokuva ei saavuttanut kaikkea potentiaalia. Hän tiesi, mitä hän on tekemässä, mutta hän ja studio tekivät päätökset yksi kerrallaan.

Kolmea tuntia lähentelevä raakaversio on mainittu, mutta ohjaajan versiota ei ole tulossa. Tehosteet ovat mutkikkaita, joten hylätyt kohtaukset on hylätty. Avatarin 9 minuuttia pidempi versio maksoi yli miljoona dollaria per minuutti.

Lähde: Thrillist

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Arman Alizadilta lis... Huhut Harry Potterin... >

Keskustelut (1 viestiä)

bfnisprgpni

02.09.2016 klo 14.07

Vähän Bowieta soimaan taustalle ja ukko leikkaaliimaamenolla taustalle niin kyllä se siitä menestykseksi muuttuu

Tai sitten laittaa sen alkuperäisen Warcraft-ääniraidan taustalle
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova