Tuorein sisältö

Klamydia kiusaamisenvastaisen kampanjan äänitorveksi

05.09.2016 klo 21.07 | Luettu: 9861 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto



Klamydia on ilmoittautunut kummiksi Älä kiusaa mua! -ry:n kiusaamisenvastaiseen kampanjaan.

"Älä kiusaa mua! ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka kotipaikka on Tampere. Yhdistyksen tarkoituksena on vastustaa koulukiusaamista ja yleensä kiusaamista. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys antaa lausuntoja ja julkilausumia koulukiusaamiseen liittyen. Yhdistys myöntää avustuksia koulukiusaamiseen ehkäisyä edistävään toimintaan, sekä nuorisotyöhön".

Klaydia on yksi yhdistyksen sadoista kummeista, jotka edustavat Suomen politiikan ja esittävien taiteiden kärkeä. Älä Kiusaa mua! -ry on mukana erilaisissa huvi- ja yleisötapahtumissa tuomassa esiin koulukiusaamisen vastaista toimintaa ja valistamassa.

"Älä Kiusaa Mua Ry - tärkeällä asialla", todetaan Klamydian Facebookissa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Myytinmurtajat-poruk... Päivä pilalla: Stall... >

Keskustelut (1 viestiä)

Mehumies

15.02.2017 klo 11.10

Yhdistys ei ole euroakaan myöntänyt avustuksia koulukiusaamisen ehkäisyä edistävään toimitaan tai nuorisotyöhön. Olen alussa mukaan lähtenyt yrittäjä Nokialta ja lähdin pääsponsoriksi kiusaamisen vastaisen sivuvaunupappatunturin rakentamiseen. Idea oli hyvä, eli piti lähteä sillä kiertämään alakouluja ja valistamaan kiusaamisen vastaisesta toiminnasta. Nyt aikaa on kulunut jo kohta kaksi vuotta, eikä ole mopo, tai kukaan muukaan ole käynyt yhdelläkään koululla. Vaikutetaan vain somessa ja haalitaan satoja kummeja. Laitan tänään laskun sponsorirahoista yhdistykselle ja irtisanoudun täysin heidän toiminnastaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova