Tuorein sisältö

Fifty Shades of Grey piiskaa jälleen: pieni härnäke

12.09.2016 klo 20.00 | Luettu: 3837 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Fifty Shades Darker saapuu teattereihin keväällä. Piiskaava massimies Christian painii sisäisten demonien kanssa samalla, kun hänen uusin uhrinsa Anastasia tutustuu entisiin hoitoihin ja heihin liittyviin hämäriin kuvioihin.

Ensimmäinen mainos on huomenna julkaistavan trailerin traileri, mutta julistekin on julkaistu, eivätkä fanit jaksa pysyä housuissaan. Toimittaja mahdollisesti viittasi itseensäkin, sillä se mielipide on yhä voimassa, ettei tällaista tavaraa usein isolla kankaalla nähdä.

Kamalaan kirjaan perustuva ensimmäinen osa sisälsi kömpelöitä ja koomisia piirteitä, mutta leffa tiedosti, että Christianin päässä sirittää ja se oli tarkoituksella uhkaavaa ja jännittävää. Romanssi kuin romanssi on aistikkaampi jättipyyhkeellä ja mitä muuta vastaavaa sinne on heijastettu viimeisen puolentoista vuoden aikana? (Helsinkiläisiltä ei kysytty mitään.)



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Flopanneen Outolintu... Tuore Pain-video löy... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

vnpisgvpisrg

12.09.2016 klo 21.18 1 tykkää tästä

Nimi lupaa että lopulta mukaan tulevat veitsi ja pianolanka ja homma päättyy siihen kun leidi makaa kuolleena vuoteessa ja äijä makaa vieressä/joutuu linnaan/hyppää parvekkeelta/katoaa horisonttiin. Toivottavasti ei petä
lainaa
vpogpjrw

12.09.2016 klo 21.22 5 tykkää tästä

Tässä tapahtuu muuten samalla kulttuurista integraatiota kun meitä totutetaan tuohon islamistien naistenhakkauskulttuuriin. Jo nyt syntyneen fanipohjan perusteella ei tarvitse edes ihmetellä miksi monet naiset ovat menneet hakemaan seuraa Vokeista ja muista piireistä

Eli ei eroa mitenkään vihervassareiden Ghostbusterseista ja Oliver Twisteistä
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova