Tuorein sisältö

Shrek-ohjaaja väsää uuden The Toxic Avengerin

13.09.2016 klo 19.53 | Luettu: 3898 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Conrad Vernonin elämällä on hauska suunta, eikä tämä ollut piruilua. Hän on yksi Shrek 2:n kolmesta ohjaajasta. Hän on toinen Sausage Partyn ohjaajista: Suomeen ensi kuussa saapuva animaatio kertoo perversseistä elintarvikkeista, jotka joutuvat keittiöön eli keskitysleirille. Seuraavaksi Vernon ohjaa kökköleffan The Toxic Avenger uuden version.

"Toxie" on alunperin nörtti nimeltä Melvin, joka moppaa kuntosalin lattioita. Kun kiusaajat nöyryyttävät poikaa, pinkkiin tutuun pukeutunut Melvin hyppää ikkunasta ja päätyy tynnyriin, jossa on ongelmajätteitä. Hänestä tulee voimakas mutanttifriikki.

Uusi versio on "todellisuuteen ankkuroitu" ja "enemmän valtavirran makuun sopiva" versio tarinasta. Tällä ilmeisesti tarkoitetaan sitä, että hahmot eivät ole yksiulotteisia kikattajia ja mulkoilijoita.

Alkuperäinen kulttiklassikko löytyy leffastudion YouTube-kanavalta:


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Entisen Slayer-miehe... Beibi, annan sulle p... >

Keskustelut (3 viestiä)

Seppö

13.09.2016 klo 23.09 1 tykkää tästä

No ei tämä mainstream-remake voi olla huonompi kuin Toxic Avenger 2 tai 3. Niissä meno oli Pekko-tasoa, ykkönen ja nelonen olivat sentään lähempänä Bad Tastea.
lainaa
knciohdof

13.09.2016 klo 23.27 1 tykkää tästä

Ai Pekko?! No sitten on pakko mennä heti katsomaan!
lainaa
OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

14.09.2016 klo 01.34 2 tykkää tästä

Ei. Troman leffat ovat aina olleet lähellä sydäntä ja tuo "enemmän valtavirran makuun sopiva" nosti oksennuksen kurkkuuni. Mikään ei ole enää pyhää.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova