Tuorein sisältö

Zack Snyderin seuraava on The Fountainhead

29.05.2018 klo 13.54 | Luettu: 1188 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Zack Snyder ohjaa seuraavaksi elokuvan The Fountainhead, joka perustuu Ayn Randin romaaniin vuodelta 1943. Snyder on kehitellyt sotakirjeenvaihtajasta kertovaa draamaa The Last Photographia (samanniminen elokuva valmistui viime vuonna), mutta se lykkääntyy.

The Fountainhead kukaties sallii Snyderin harrastaa itsetutkiskelua odotettua heikommin menestyneiden supersankarileffojen jälkeen. Tarina kertoo arkkitehdista, joka suunnittelee moderneja taloja ja kieltäytyy tekemästä kompromisseja, kun alan muut voimat kollegoista kriitikoihin asettuvat vastustamaan uusia ideoita. Snyderin jokainen Teräsmies-elokuva on päinvastoin pyrkinyt reagoimaan saatuun palautteeseen ensimmäinen mukaanlaskien: Superman Returns "ei sisältänyt toimintaa", joten Snyderin Man of Steel tursuaa sitä.

Fountainheadin päähenkilö on Neuvostoliitosta Yhdysvaltoihin muuttaneen kirjailijan käsitys täydellisestä miehestä, joka kulkee omia polkujaan. Tarinaa on kuvailtu vuosien varrella sekä yksilön ylistyslauluksi että moraaliltaan hämäräksi. Gary Cooper ja Patricia Neal tähdittivät vuoden 1949 elokuvaversiota.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Laita se kumipuku pä... Mustanaamio bongatti... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova