Tuorein sisältö

Mystisiä näytteitä Scarlett Johanssonin Ghost in Shellistä

22.09.2016 klo 12.48 | Luettu: 2400 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tieteiselokuvan Ghost in the Shell mainoskampanja alkoi "kohahduttavalla" kuvalla, joka muistutti, että Scarlett Johansson näyttää Scarlett Johanssonilta, vaikka elokuva perustuu japanilaiseen tarinaan.

Lyhyet, mystiset videot ovat seuraava askel. Johansson näyttelee kyborgia, joka yrittää ryhmänsä kanssa pysäyttää hakkerit. Tässä maailmassa monet käyttävät kyborgikehoa ja tekoälyt ovat kehittyneet pitkälle, joten hakkerointi ei ole sama asia kuin pankkitunnusten pölliminen.

Ensi-ilta on keväällä. Ohjauksesta vastaa Rupert Sanders, jonka esikoispitkä on Lumikki ja metsästäjä.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Päivä pilalla: julma... Arman Alizad jälleen... >

Keskustelut (2 viestiä)

Liimaletti

22.09.2016 klo 14.51

Itsekin olisin ehkä katsellut mieluummin jotain aasialasperäistä näyttelijää pääosassa. Ei vain Scarlett nyt oikein vakuuta roolissa näissä pätkissä. Kolikon toinen puoli on sitten se, että leffa saa helpommin rahoituksen, jos siihen on saatu värvättyä tunnettuja näyttelijöitä, erityisesti pääosaan. Iso(hkon) budjetin leffat ovat suht harvinaisia tuntemattomilla näyttelijöillä.

Joku tunnettu ohjaajahan tuon totesi - kun itkettiin monikulttuurin puutteesta jossain leffassa - että tuntemattomilla näyttelijöillä ei vain rahoitus irtoa, tai jotain siihen suuntaan. En vain löydä kyseistä uutista enää mistään.
lainaa
pihvspghiip

22.09.2016 klo 20.30

Suomen insinööripoika Mattihan se siellä kiinanmuurilla seikkaili

Tavallaan joo sääli että vievät roolit mutta sitten toisaalta tehdäänhän tuota pikkunimien "indie"roskaa aivan järjettömät määrät. Ei paljoa paina alkuperältään sopivat näyttelijät kun leffa on täyttä sontaa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova