Tuorein sisältö

Marvelin uutispommi 1/3: Black Widow, The Eternals, Shang-Chi ja aito Mandariini

21.07.2019 klo 13.53 | Luettu: 2734 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Marvel ei puhu tulevaisuudesta ennen Spider-Man: Far From Homea? Nyt (Comic-Con-messuilla) sanainen arkku räjähti.

Black Widow aloittaa 4. vaiheen toukokuussa 2020. Leffa on esiosa siinä mielessä, että se sijoittuu Captain America: Civil Warin jälkeiseen aikaan, mutta kyseessä ei ole syntytarina, vaan Black Widow on alleviivatusti kypsä nainen, joka tiedostaa vikansa. Scarlett Johansson ei usko, että hän olisi voinut näytellä hahmonsa tätä versiota 10 vuotta sitten.

Messuilla käyneiden toimittajien mukaan roisto on Taskmaster (palkkasoturi, joka on niin kova taistelija ja taktikko kuin käsikirjoittaja keksii). Hänen näyttelijäänsä ei ole nimetty. Marvelin mukaan David Harbour näyttelee Alexeita eli The Red Guardiania (joka on sarjakuvissa Black Widow'n ex-mies) ja Rachel Weisz näyttelee Melinaa (josta mahdollisesti tulee panssaroitu roisto Iron Maiden).


The Eternals -leffa valmistuu marraskuussa 2020. Elokuva esittelee uuden kokoelman ihmisten kaltaisia mutta supervoimakkaita olentoja, jotka ovat lähes kuolemattomia ja Thorin porukoitakin vanhempia: he ovat olleet läsnä aina. Angelina Jolie on Thena, Richard Madden on Ikaris, Kumail Nanjiani on Kingo ja Salma Hayek on Ajak. Eternalsien kohtalo on suojella ihmisiä hirviömäisiltä Deviants-vastineiltaan.


Tv-sarjasta Taken tuttu Simu Liu on Shang-Chi ja Marvelin ensimmäinen aasianamerikkalainen pääosapoika. Leffan nimi Shang-Chi and the Legend of the 10 Rings paljastaa, että Marvel koettaa korjata Iron Man -leffojen 10 sormusta -saagan. Hongkong-legenda Tony Leung Chiu-Wai näyttelee todellista Mandariinia, Ben Kingsleyn näyteltyä vitsikästä versiota ja Guy Pearcen väitettyä itseään sitrushedelmäksi myös. Crazy Rich Asians -tähti Awkwafina on mukana nimeämättömänä hahmona. Ensi-ilta on helmikuussa 2021.


2. uutinen käsittelee Doctor Strangen, Thorin ja Bladen elokuvia ja 3. uutinen Marvelin minisarjoja.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kesäsunnuntain kunni... Marvelin uutispommi ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova