Tuorein sisältö

Avengers-näyttelijät yrittävät pysäyttää Donald Trumpin huumorivideolla

22.09.2016 klo 20.30 | Luettu: 3937 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

The Avengers -näyttelijät ja muut julkkikset kehottavat amerikkalaisia äänestämään tulevissa presidentinvaaleissa. Ei, he eivät ole puolueettomia. Kyllä, molemmat ehdokkaat ovat korruptoituneita valehtelijoita.

Videosta ja sen aloittamasta kampanjasta vastaa Avengers-ohjaaja Joss Whedon. Whedon on kertonut Buzzfeedille, että tarkoitus on taistella äänestäjien apatiaa vastaan. Donald Trumpia ei kuvailla "oranssiksi muppetti-Hitleriksi" videon aikana, mutta se on Whedonin lempinimi republikaanien ehdokkaalle.

Nimeltä mainitsemattomia julkimoita arveluttaa se, että puolet faneista etääntyvät, mutta kukaan ei jättänyt hommaa kesken. Videoita on tulossa enemmän kuin kymmenen. Ne eivät ole virallinen osa Hillary Clintonin kampanjaa.

Edellisten vaalien aikana Whedon varoitti, että Mitt Romneyn valinta johtaa zombiemaailmanloppuun. Trumpia Whedon pelkää oikeasti.


Virallista Muppetit-meininkiä vuodelta 2005:


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 70-luvulla alkanut k... Naisten Magnum, P.I.... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

putte666

23.09.2016 klo 03.57 8 tykkää tästä

Herra Trump kuulostaa ihan fiksulta sen juutalaisen ostetun käsinukkehuoran rinnalla, mutta onneksi se kuolee kohta muutenkin johonkin tautiinsa.
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

23.09.2016 klo 13.34 4 tykkää tästä

Trump on Batman - paluun Pingviini sillä erolla, että hän voi myöntää, että hän rämpyttää fanejaan kuin harppua Helvetistä. Ei ole tarpeen väitellä siitä, onko Trump oikeassa. Trumpin poliittinen linja on se, että hän on "tosi paras", "takuulla sikarikas" ja "munakin on iso". Kaikki hänen mokansa ja hänen tapansa valehdella kiistattoman selkeästi koko ajan ovat fanien mukaan "nokkelia bisnesratkaisuja", tms.

Jos Ted Cruz olisi yhä mukana kisassa, ehdokkaat olisivat samalla viivalla. Cruz ja Clinton ovat ammattilaishirviöitä, jotka kykenevät kätkemään pimeät puolensa tv-haastattelun tapaisissa tilanteissa. Heitä pitää jopa tutkia.
lainaa
hpifgvdseiphg

23.09.2016 klo 19.00

Eli Whedon omistaa Robertin, Evansin ja kaikki muut? Olipa jännä diili
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova