Tuorein sisältö

Christian Bale puhuu Batmanista ja Terminatorista

18.03.2008 klo 16.44 | Luettu: 1829 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Entertainment Weekly on haastatellut pienten ja massiivisten elokuvien välimaastossa tasapainottelevaa Christian Balea jälkimmäisestä lajityypistä.

Bale näkee Batmanin roolissa muutakin hyvää kuin tilipussin. Jos Batman Beginsin lepakkomies oli naiivi maailmanparantaja, joutuu Yön Ritarin varttuneempi kumipukumies kohtaamaan myös tekojensa odottamattomat seuraukset (kuten ensimmäisen elokuvan viimeinen kohtaus vihjaili). Batmanin ongelma ei ole enää supersankaristatuksen saavuttaminen, vaan voiman ja vastuun kanssa eläminen.

Bale ei vahvista kolmannen osan olevan suunnitteilla... ennen kuin haastattelija vihjaa, että kyseessä olisi tuolloin jo kuudes osa (haastattelija tarkoittanee "jo seitsemäs"), jolloin Bale kiirehtii korjaamaan, että kyseessä on osa 3. Bale myöntää, että Yön Ritari jättää odottamaan kolmatta osaa, ja että hän näyttelisi mielellään trilogiassa, jos ohjaaja Chris Nolan pysyy mukana.

Bale ylistää edesmenneen Heath Ledgerin suoritusta Jokerina, painottaen kuinka vakavasti Ledger otti sarjakuvahahmon roolin. Bale toivoo Yön Ritarista tulevan Ledgerin joutsenlaulu.

Terminatorin pariin Bale sanoo päätyneensä "mukaan tulleiden suurenmoisten ihmisten" vuoksi. Tätä nykyä vailla nimeä oleva Terminator 4 on Balen mukaan yhä kirjoitusvaiheessa, eikä kuvauksia aloiteta, ennen kuin kaikki on mietitty loppuunsa. Muiden projektin parissa työskennelleiden tapaan Bale kutsuu tulevien Terminator-elokuvien maailmaa "uudistetuksi".

Tällä hetkellä Bale on työskentelemässä Michael Mannin gangsteridraaman Public Enemies parissa.

Lähde: EW.com

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tarja Turunen pistok... Raakaa sotaa Vietnam... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

Stancist

Rekisteröitynyt 27.11.2007

18.03.2008 klo 21.00

"Batmanin ongelma ei ole enää supersankaristatuksen saavuttaminen, vaan voiman ja vastuun kanssa eläminen."
AAARRGH! With great power comes great responsibility
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova