Tuorein sisältö

Tällaisten supersankareiden universumi haastaa Marvelin ja DC:n

06.10.2016 klo 19.00 | Luettu: 4016 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Valiant Comics on yksi sarjakuvataloista, joka noudattaa samoja pääperiaatteita kuin Marvel ja DC. Lukuisat supersankarit seikkailevat omissa lehdissään, mutta samassa universumissa. Valiant ja Sony suunnittelevat leffaversiota tästä universumista: viisi elokuvaa on tulossa (ensialkuun).

Tuoreen tiedon mukaan Harbinger on ensimmäinen leffa. Harbinger on teini-ikäisten supersankareiden ryhmä: päähenkilö on telekineetikko ja telepaatti.

Elokuva Bloodshot julkistettiin ensin, mutta se on tulossa Harbingerin jälkeen. Bloodshot on muistinsa menettänyt sotilas, joka voi muuttaa muotoaan nanoteknologiasta johtuen.

Bloodshot toimii roistona Harbingerissä. Jatko-osien jälkeen tehtävän viidennen elokuvan nimi on Harbinger Wars.

Bloodshot ja monet muut hahmot esiintyvät ensin nettisarjassa Ninjak. Se todennäköisesti on itsenäinen kokonaisuus: tekijöiden mukaan sen on tarkoitus esitellä hahmot uudelle yleisölle ja tietenkin palvella faneja.

Ninjak on ninjan ja James Bondin yhdistelmä, eli ninjaksi pukeutuva varakas brittivakooja. Tältä hän ja Bloodshot näyttävät nettisarjassa:


Lähteet: The Wrap, Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mark Wahlbergin patr... Gears of War -elokuv... >

Keskustelut (2 viestiä)

vfhipdavhi

06.10.2016 klo 19.02 1 tykkää tästä

ei. vain ei
lainaa
Seppö

06.10.2016 klo 20.35

Voi Sony, etkö koskaa opi? Ensin Amazing Spider-Man leffauniversumi, sitten Ghostbusters... Missä vaiheessa yrittävät Grown Ups elokuvauniversumia? Happy Madison taitaa olla Sonyn tallissa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova