Tuorein sisältö

Spider-Man ei tiedä mitä tehdä

08.10.2014 klo 19.15 | Luettu: 3862 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Monenlaisia Spider-Man-juoruja on ollut liikkeellä siitä lähtien kun The Amazing Spider-Man 2 tienasi vähemmän kuin Sony odotti. Juorut ovat viime päivinä kiihtyneet.

Se väittämä on lähimpänä virallista totuutta, että Spider-Man lomailee usean vuoden ajan Sonyn testatessa, onko sivuhahmoista mihinkään. Roistoista kertova The Sinister Six on virallisesti tulossa vuonna 2016.

Erään väittämän mukaan Spider-Man on mukana Sinister Sixissä. Väitetysti elokuva esittelee uudenlaisen, uuden näyttelijän tulkitseman Spider-Manin. Spider-Man liittoutuu konnien kanssa.

On myös väitetty, että Spider-Man tuodaan Marvelin elokuvauniversumiin. Väitetysti Marvelilla ja Sonylla on mielessä sopimus, joka hyödyttää molempia firmoja.

Viime päivinä on myös heitetty, että Venom-leffa olisi peruttu. Ensi-iltapäivää sillä ei ollut, joten uutinen on tämä: huhun mukaan epävirallinen lupaus on peruttu.

Huhuista on raportoinut mm. Badass Digest

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Pyhä Patrick riehuu ... Huhut lupaavat myös ... >

Keskustelut (1 viestiä)

jiosijofs

09.10.2014 klo 15.52 1 tykkää tästä

Spiderman liittoutuu konnien kanssa? Mitä siellä oikein poltetaan?

Kyllähän tämä silti tiedettiin. Spiderman 3 on edelleen parhaiten menestynyt osa mutta Sony veti maton sarjan alta. Mutta silti odottivat että rebootsarjasta tulee supermenestys ja voivat alkaa heti valmistelemaan TASM nelosta plus tusinaa spinoffia

Paras ratkaisu olisi mennä hattu kourassa Raimin luokse. En oikein näe mitä Marvelkaan tekisi sillä heidän Avenger trilogia lähenee loppuaan enkä oikein näe että supersuosittu Hämis olisi enää tässä vaiheessa elementissään. Ehtisivät korkeintaan pari soololeffaa tekemään eikä Hämis ehtisi mitenkään muotoutua keskeiseksi osaksi kostajajengiä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova