Tuorein sisältö

YouTubeen on tulossa tieteissarja Dwayne Johnsonilta

17.10.2016 klo 20.30 | Luettu: 2439 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

YouTuben tuore tilauspalvelu on YouTube Red (kavereiden kesken RedTube, tai sitten ei). Sisältö on rajoitettua ja palvelu toimii vain muutamassa maassa, mutta suunnitelmat laajentuvat. Palveluun on tulossa kaksi tieteissarjaa.

Dwayne Johnsonin tuotantotalo kaavailee sarjaa, jonka työnimi on Lifeline. Lähitulevaisuuteen sijoittuva tarina kertoo vakuutusyhtiöstä, joka lähettää agenttinsa 33 päivän päähän tulevaisuuteen, jotta asiakkaiden kuolemat voidaan estää nykyisyydessä. Päähenkilö ei ole koskaan epäonnistunut, mutta yksi tapaus muuttaa kaiken. Se jää nähtäväksi, näytteleekö Johnson sarjassa. Hän pyörittää omaa YouTube-kanavaa monien muiden projektien ohella.

Impulse on sarja, jota suunnittelee ohjaaja Doug Liman tiimeineen. Impulse perustuu samaan romaanisarjaan kuin Limanin elokuva Jumper. Se on tällä kertaa 16-vuotias pienen kylän tyttö, joka saa tietää, että hän kykenee teleportaatioon. Hän voi mennä minne tahansa, mutta häntä aletaan vainota.

Lifeline koostuu puolen tunnin jaksoista ja Impulse tunnin jaksoista. Sarjat alkavat ensi vuonna.

Lähde: Deadline


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vauva on suurfirmoje... Muistatko mikä päivä... >

Keskustelut (1 viestiä)

Aasi

18.10.2016 klo 16.23 1 tykkää tästä

"Lähettää agenttinsa 33 päivän päähän tulevaisuuteen, jotta asiakkaiden kuolemat voidaan estää nykyisyydessä." Jos mä heitän tänään lusikan nurkkaan, ja Jari lähetetään kuukauden päähän tulevaisuteen, niin miten se voi pelastaa mun päivän? Mitä missasin?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova