Tuorein sisältö

Vin Diesel tahtoo "pikkuveli" Dwayne Johnsonin takaisin Fast & Furious -sarjaan

08.11.2021 klo 16.50 | Luettu: 1344 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Vin Diesel ja Dwayne Johnson riitautuivat Fast & Furious -leffojen kuvauksissa. Jonkinlainen rauhansopimus on tehty, mutta tilanne on sen verran tulehtunut, että Johnson on painottanut viimeaikoinakin, että hän ja Diesel hoitavat hommat aivan erilailla. Kun Diesel tänä vuonna väitti harrastaneensa "kovaa rakkautta", Johnson kommentoi nauravansa sellaisille väitteille. Johnson toivotti onnea viimeisten osien tekemiseen ja ilmoitti, että ne tehdään ilman häntä.

Tuoreessa Instagram-viestissä Diesel houkuttelee Johnsonia takaisin. Diesel maalailee, että vain Johnson voi näytellä Hobbsia, ja rooli on tärkeä, jotta kymmenes osa (kaksiosainen finaali) voi olla paras osa. Kyse on perinnöstä! Tämä on Johnsonin kohtalo!

Kuten tiedämme, Fast & Furious kertoo perheestä. Diesel höystää sanomaa veljellisillä sanankäänteillä... mutta hän kutsuu Johnsonia "pikkuveljekseen". Nähtäväksi jää, heltyykö Johnson muistamaan, kuinka tärkeä rooli oli hänelle alunperin, vai kiehuuko hän alfasonnina, kun häntä taas vähätellään.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Disney+ -päivä lähes... Scifidraamassa kloon... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova