Tuorein sisältö

Leonardo DiCaprio silmäilee jälleen friikkisirkusta

21.10.2016 klo 22.00 | Luettu: 2174 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kirjaan Truevine perustuvaa elokuvaa kehitetään Leonardo DiCapriolle. Kirja kertoo tositarinan afroamerikkalaisista veljeksistä, jotka kidnapattiin ja pakotettiin showbisnekseen. He olivat albiinoja: heitä kutsuttiin "lampaanpäisiksi miehiksi", "lähettiläiksi Marsista" ja "valkoisiksi kannibaaleiksi". He kiersivät maailmaa 1900-luvun alussa ja esiintyivät mm. Englannin kuningattarelle.

Sitä ei mainita, ketä DiCaprio aikoo näytellä, mutta mehukas rooli varmasti löytyy, sillä tarinassa on monta puolta. Poikien äiti ei luopunut toivosta, vaan taisteli vahvasti rasistisessa etelässä ja 28 vuotta myöhemmin löysi hitusen oikeutta. Kirja huomioi, että kaikista vääryyksistä huolimatta poikien erikoisuutta hyväksikäyttävä, mutta myös juhliva showbisnes saattoi tarjota heille paremman elämän kuin köyhä ja ahdasmielinen kotiseutu.

DiCaprio on aiemminkin osoittanut kiinnostusta "friikkisirkusta" kohtaan. Hänen oli eräässä vaiheessa tarkoitus näytellä Johnny Eckiä ja hänen kaksoisveljeään. Freaks- ja Tarzan-elokuvissa esiintynyt Johnny syntyi ilman alaruumista.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Valtion vihollinen s... Päivä pilalla: Docto... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova