Tuorein sisältö

Dwayne Johnsonilta tulossa komediasarja showpainin hulluudesta

22.10.2016 klo 17.45 | Luettu: 2814 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Fox on tilannut pilottijakson komediasarjalle, joka perustuu Dwayne "The Rock" Johnsonin ja Brian Gewirtzin showpainikokemuksiin. Gewirtz on pitkäaikainen WWE:n kirjoittaja, joka jätti homman viime vuonna liittyäkseen Johnsonin firmaan.

Sarja kertoo karismaattisesta nuoresta painijasta ja tuskallisen nolosta kirjoittajasta, jotka ystävystyvät show'n kulisseissa. Alfaurosten ympäröimä entinen tilannekomedianörtti tarvitsee kaiken avun edetäkseen hullussa ja arvaamattomassa painimaailmassa. Hahmot ovat fiktiivisiä, mutta tarinoissa riittää totuuden siemeniä.

Johnsonin painiuran alusta tulee kuluneeksi 20 vuotta. Hän oli 24-vuotias, hän työskenteli kovasti ja hän tienasi 40 dollaria per matsi, eikä hänellä ollut aavistustakaan siitä, mitä on tulossa. Kehässä ja varsinkin pukuhuoneessa on tapahtunut lähes uskomattomia asioita, mies tuumii.

Johnsonin tähdittämä Ballers saa kolmannen tuotantokauden ja hän jatkaa esiintymistä tosi-tv-sarjoissa. Hänen firmansa suunnittelee myös kehonrakentajista kertovaa sarjaa Muscle Beach ja aikamatkustussarjaa Lifeline.


Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jennifer Lawrencen l... Peter Dinklage nautt... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

Strege

22.10.2016 klo 19.01

"Alfaurosten ympäröimä entinen tilannekomedianörtti tarvitsee kaiken avun edetäkseen hullussa ja arvaamattomassa painimaailmassa"

Kuulostaapa tosi mehevältä lähtökohdalta. Ja joo, showpainijat ovat täyttää alfaa. Tai ehkä vaan alf.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova