Tuorein sisältö

Ritari Ässä seikkailee uudessa nettisarjassa

25.10.2016 klo 22.00 | Luettu: 2653 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Uuden Ihmemies MacGyver -sarjan suuntaan on syljetty etukäteen ja ensi-illan jälkeen. On vaihteeksi Ritari Ässän eli Knight Riderin vuoro sähköistää fanit: uusi sarja on jälleen suunnitteilla. Sarja tehdään nettiä varten ja sen on määrä alkaa ensi vuonna.

Oikeuksien omistaja NBCUniversal on liittoutunut Machinima-verkoston ja Justin Linin kanssa. Machiniman sarjoja ovat mm. Mortal Kombat: Legacy ja Battlestar Galactica: Blood & Chrome. Lin on Fast & Furious -episodien 3-6 ja tuoreimman Star Trek -leffan ohjaaja.

Ritari Ässän visiot itseohjautuvista autoista olivat tieteisfiktiota 80-luvulla, mutta nyt ne ovat tieteisfaktaa, tuumii Machiniman edustaja. Jollakin tapaa tarina modernisoidaan.

Alkuperäinen sarja kesti neljä kautta. Tarinaa on yritetty jatkaa tv-elokuvilla ja uusilla sarjoilla, mutta sarjat ovat jääneet yhden kauden mittaisiksi.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Päivä pilalla: karu ... Jennifer Lawrence, S... >

Keskustelut (1 viestiä)

hipvsdghs

25.10.2016 klo 22.07 1 tykkää tästä

Tuottajilla on kyl norsun nahka siitä melkein pisteet. Itsekin sylkevät brändien päälle vaikka kaikista edellisistäkin yrityksistä tulee kurat niskaan

Plus pakko näiden on jollain tavalla kannattaa. Vai onko kaikilla firmoilla Nintendon kassavarat että on varaa tehdä täysfloppia täysflopin perään. Toki rahaa tehdään sitten jollain Marveleilla ja Star Trekeillä ja Trumpin vaaliohjelmilla
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova