Tuorein sisältö

Lordi pyrkii eroon Euroviisuleimasta

20.03.2008 klo 22.15 | Luettu: 7877 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

The New Zealand Herald on haastatellut Lordi-yhtyeen kitaristi Amenia. Mies vastaa kaiken Lordin ympärillä olevan vain viihdettä, Lordi ei ole saatanan asialla. Kaikki on rock'n'rollia. Euroviisuvoitossa oli hyvät ja huonot puolensa. Nykyään bändi yrittää kuitenkin päästä eroon viisuleimasta.

- Meidän pitää todistaa hyvällä albumilla, ettei Lordi ole pelkästään euroviisubändi.

Supertähden asemasta kotimaassaan Amen ei ole pelkästään innoissaan.

- Tähden asema Suomessa on perseestä. Suomalaisissa on paljon kateellista porukkaa. Aluksi kaikki intoilivat Euroviisuista, ME voitimme viisut (siis kaikki suomalaiset). Vuodessa kaikki kääntyi ylösalaisin, nyt olemme viisupaskiaisia. Hetkessä muutut kansallissankarista päähänpotkituksi hylkiöksi. Se on hullua.

Kysymykseen maskien vaikutuksesta bändin menestykseen Amen toteaa seuraavasti;

- Rehellisesti sanottuna ymmärrän maskien voiman. Maailmassa on niin paljon bändejä, joten pitää erottua muista. Ja haluamme olla erilaisia.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Eastwoodin salainen ... Terminator 4 onkin T... >

Keskustelut (8 viestiä)

cs_bot

Rekisteröitynyt 29.05.2007

21.03.2008 klo 02.24

Kyllä, mies puhuu täyttä asiaa.

Ihmiset eivät kestä yhtyeitä, jotka ovat huomattavasti erinlaisia kuten Lordin tapauksessa ollaan. En ymmärrä mikä siinä on niin kauheaa, jos on uniikit lava-asusteet ja show?
lainaa
Urokhtor

Rekisteröitynyt 10.04.2007

21.03.2008 klo 03.23

Niinpä. Imo Lordi tekee loistavaa musaa. Se on helvatin yksinkertasta esim. kitarariffiensä osalta, mutta kuulostaa hyvältä. Mitä muuta tarvitaan?
lainaa
Arska

21.03.2008 klo 09.08

Höpö Höpö! Ymmärrän, että Lordi-leffan huono suksi Suomessa kyrsii ja se purkautuu tuolla tavalla.

Täytyy Lordin nyt muistaa, että suomalaiset yhtyeen viisuihin valitsivat.

Olisivat nyt kiitollisia, että suomalaiset potkaisivat Lordin hiipumassa olevan uran huikeaan nousuun.

Tuskinpa Awa olisi nyt Uudessa Seelannissa keikalla ilman meitä suomalaisia. Jäitä hattuun sinne Aawan meren tuolle puolen.
lainaa
Duster

Rekisteröitynyt 03.01.2008

21.03.2008 klo 13.01

Pöh. Jos erehtyy osallistumaan johonkin Eurovitsi kisaan niin kantakoot seuraukset. Muutenkin koko sakki on aivan naurettavia naamiopellejä joiden henkilöllisyyttä pitäisi suojella kuin kruununjalokiviä. "Haluamme olla erilaisia ja erottua joukosta" hah, kuinkahan moni muu Klovnibandi on sanonut samaa?

Eurovitsi ei ainakaan parantanut bändin imagoa, vaikka kuinka voitti kisan. Se vain ennemminkin kertoo kilpailun yleisestä tasosta.

Arskan kanssa samaa mieltä. Taitaa myös "huippu hyvän" Dark Floors elokuvan menestys kaivaan hampaankolossa... ainiin, mutta eihän elokuvan ollut tarkoituskaan menestyä. Paskahan siitä oli tarkoitus tehdäkin alunpitäenkin.
lainaa
Bladekill

Rekisteröitynyt 07.08.2007

21.03.2008 klo 23.24

"- Tähden asema Suomessa on perseestä. Suomalaisissa on paljon kateellista porukkaa. Aluksi kaikki intoilivat Euroviisuista, ME voitimme viisut (siis kaikki suomalaiset). Vuodessa kaikki kääntyi ylösalaisin, nyt olemme viisupaskiaisia. Hetkessä muutut kansallissankarista päähänpotkituksi hylkiöksi. Se on hullua."

Taisi joillakin nousta voitto hiukan päähän kun tällaista paskaa valuttaa.
Vaikka he voittivatkin Euroviisut ja silloin monet hyppivät innoissaan ja ylistivät ko. bändiä niin se ei todellakaan tarkoita, että KOKO kansa pitäisi heitä jonain ylijumalana jonka loistokasta musiikkia kuunneltaisiin ikuisesti jne.
lainaa
LoneGoat

Rekisteröitynyt 07.08.2007

23.03.2008 klo 02.27

Bladekill, en usko että jätkillä tuo oli pointtina. Pikemminkin se, että tuo euroviisu-hypetys jäi negatiivisessa mielessä päälle ja kääntyi eräänlaiseksi bändiä dissaavaksi muoti-ilmiöksi. Ainahan näitä kävelee vastaan, että jotain aletaan mollaamaan. Itseäni ei lordit kiinnosta, mutta ei sitä pidä ajatella muuta kuin musiikkiyhtyeenä. Tykkää tai ei.
lainaa
Bigtoop

Rekisteröitynyt 04.01.2008

24.03.2008 klo 00.06

Näin. Eli keskinkertaista musiikkia aina ollut minun mielestä. Viisuvoitto oli hieno juttu, tyhmiä ne jotka siitä jotain saatanallista yrittivät keksiä.
lainaa
pohynnin

Rekisteröitynyt 12.06.2007

24.03.2008 klo 17.35

Olihan torillakin aika huimasti enemmän porukkaa juhlimassa, kuin teatterissa kattomassa heidän leffaa. Aikamoinen suosion täyskäännös. Vit*ttais minuakin.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova