Tuorein sisältö

Terminator 4 onkin Tuomion Päivä 2?

20.03.2008 klo 22.34 | Luettu: 5579 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Anton Yelchin "on käymässä neuvotteluita", eli nähdään todennäköisesti The Terminatorin sankarin Kyle Reesen roolissa neljännessä Terminator-elokuvassa, jonka työnimi ei ole enää Terminator Salvation: The Future Begins.

The Terminatorissa aikamatkustaja Kyle Reese siitti alulle ihmiskunnan tulevan pelastajan, John Connorin. Neljännessä Terminatorissa Reese on vasta teini-ikäinen ja täten huomattavasti nuorempi kuin poikansa, jota näyttelee Christian Bale.

Nuori Reese ystävystyy uuden hahmon, Sam Worthingtonin näyttelemän Marcusin kanssa. Mikäli lähteen PALJON PALJASTAVAT tiedot pitävät paikkansa...

...Marcus on tosiasiassa terminator-kyborgi. Tarina kuulostaa täten Terminator 2: Tuomion Päivän uudelta versiolta.

Lähde: The Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lordi pyrkii eroon E... Studiotiloja rakenne... >

Keskustelut (3 viestiä)

Mursu

21.03.2008 klo 00.46

Tämä on pakko nähdä
lainaa
Duster

Rekisteröitynyt 03.01.2008

21.03.2008 klo 13.12

Jos elokuva ei jo vihdoinkin käsittele koneiden ja ihmisten välistä sotaa, tai edes sodan alkuvaiheita, niin jää kyllä näkemättä.

Nyt on jo 3 leffaa jaagattu ja yritetty estää sotaa, mutta kolmannessa Terminator leffassa vihdoinkin iskettiin viimeinen niitti arkkuun ettei sotaa voi estää.

Terminator 3 elokuvan loppu olikin elokuvan paras hetki, koska leffa loppui niin kuin olinkin toivonut, eikä mihinkään iki-ihanaan Hollywood ihmeeseen jossa muailma pelastuu ja kaikki ovat taas onnellisia ja iloisia. T3:n jättämästä asetelmasta T4 voisi aivan hyvin jatkaa eikä palata mihinkään entiseen.
lainaa
Topi

22.03.2008 klo 19.00

Tuomiopäivä on Spiidin nimipäivä!!!
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova