Tuorein sisältö

Vahvistus: Johnny Depp on Voldemortin edeltäjä

09.11.2016 klo 19.20 | Luettu: 3391 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Johnny Depp kiinnitettiin viime viikolla elokuvan Ihmeotukset ja niiden olinpaikat (Fantastic Beasts and Where to Find Them) jatko-osaan, joka valmistuu vuonna 2018. Fanit arvailivat heti, että hän saattaa näytellä pahaa velhoa Grindelwaldia.

Ohjaaja David Yates ei yritäkään salailla totuutta. Hän intoilee, että Grindelwaldin rooliin tahdottiin mielenkiintoinen kyky ja Depp on todellinen taiteilija: mielikuvituksellinen ja peloton. Depp ei ole suosionsa huipulla juuri nyt, mutta Yates muistuttaa, että tämä on omituinen ala. Ihmiset puhuvat sinusta hyvää yhdellä viikolla ja muuta toisella, vaikkeivät kyvyt ole kadonneet minnekään.

Ihmeotus-elokuvat ovat esiosia Harry Potter -saagalle. Grindelwald on velhojen historian toiseksi vaarallisin kelmi, joka ajautuu Dumbledoren kanssa törmäyskurssille ja päätyy vankilaan. Se pahin velho eli Voldemort ottaa hänet hengiltä myöhemmin vaatiessaan lisätietoja maagisista megaesineistä.

Ihmeotukset 2:ssa nähdään myös Dumbledore. Uutta näyttelijää etsitään. Ensimmäinen osa sijoittuu New Yorkiin ja jatko-osa Iso-Britanniaan ja Pariisiin.

Lähde: Leaky Cauldron

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tonttuheviä Hevisaur... Lyhyt näyte Sara For... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova