Tuorein sisältö

Vihattu ja rakastettu Johnny Depp näyttelee samansuuntaista Ranskan kuningasta

22.01.2022 klo 23.25 | Luettu: 1909 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Johnny Depp on kiinnitetty nimeämättömään elokuvaan, jonka aiheena on Ranskan kuningas Ludvig XV rakastettu. Ranskaksi ja englanniksi saman pösön nimi on Louis XV.

Ohjauksesta vastaa Maïwenn, joka myös näyttelee kuninkaan viimeistä rakastajatarta kreivitär Jeanne du Barrya. Maïwennin tuoreimpia ohjauksia ovat Perintö (ADN) ja Huuma (Mon roi). Kuvaukset alkavat kesällä.

Liikanimestä huolimatta Ludvig XV kuoli epäsuosittuna, sillä häntä syytettiin mm. korruptiosta ja haureudesta. Hän oli Ranskan toiseksi viimeinen kuningas ennen suurta vallankumousta ja Napoleonin keisarivuosia. Hänen seuraajansa ja du Barry teloitettiin vallankumouksen aikana.

Elokuva saattaa olla ranskankielinen. Depp on asunut Ranskassa ja lisääntynyt alkuperäisväestön kanssa, joten ehkä kieli taipuu. Depp on yleisen käsityksen mukaan Hollywoodin "mustalla listalla" pahoinpitelysyytteiden vuoksi, mutta Euroopassa häntä on lohdutettu mm. San Sebastiánin elokuvajuhlien elämäntyöpalkinnolla.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Cowboy Bebop 1-7: hy... East Coast Festival ... >

Keskustelut (1 viestiä)

MikroPop

Rekisteröitynyt 05.11.2019

23.01.2022 klo 07.03 2 tykkää tästä

Mikäköhän kolmesta ilmeestään hänellä on nyt käytössä. Hölmistynyt Sparrow, pilveä poltellut hatuntekijä-wonka vai jo tuhannesta leffasta tuttu jäykkä murjotus.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova